Idealna fruzira za žene 50+ ... Ima efekat podmlađivanja i čini da izgledate znatno modernije

 

Frizerka koja sarađuje sa poznatima otkrila je koja frizura je idealna za žene koje su prešle 50. godinu

Osim što s godinama naša kosa počinje da sijedi, starenje može uticati na kosu na više načina. Od proređivanja do suhoće, načini na koje se naša kosa nosi sa starenjem znače da ćemo s vremenom možda morati da promijenimo rutinu.

 

Jedan od najefikasnijih načina na koji to možemo učiniti je isprobavanje nove frizure.

 

Kako kosa stari, normalno je da je postaje malo teža za oblikovanje, što znači da je često previše privlačno da je odsječete. Kako starimo, kratka kosa ima svoje prednosti. Ne samo što čini da kosa izgleda zdravo, već i da najlakše izađete na kraj sa neposlušnim krajevima.

 

Osim toga, kratka kosa daje i efekat mladalačkog, modernog izgleda, te je frizeri preporučuju ženama koje su prešle 50. godinu.

 

Ako želite kratku kosu, najbolje je da počnete sa postepenim skraćivanjem kose kako biste bile sigurne da je upravo to ono što želite, uz svu inspiraciju fizura slavnih dama koja vam može zatrebati.

PIXIE 

Ako je oblikovanje kose poslednja stvar o kojoj razmišljate ujutru, prava stvar za vas je "Pixie" frizura, iziskuje malo održavanja.

 

„Za stariju ženu koja ima prirodno kovrdžavu ili talasastu kosu, "pixie" je najbolji izbor, jer koristi prirodnu kosu za stvaranje teksture i volumena. Takođe ih je relativno lako oblikovati i održavati svakodnevno ", kaže profesionalna frizerka Valeri Mejn.

 

Savršen izbor za sve kojima se osnovna pixie fizura čini previše statement moglo bi biti malo zadržavanje dužine. Duži pixie stil takođe je odlična opcija za one koji žele da stvore iluziju volumena.

 

„Duži slojevi mogu dodati volumen, što je idealno ako vam se kosa proređuje i pada", dodaje Valeri.

 

Kris Džener, Šeron Stoun, Džejn Fonda samo su neke od slavnih dama koje rado nose pixie.


(stil)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO