Sretan 8.mart

 Ženo, nemoj da te dira tuđa zloba, zavist, pretvaranje, gluma. Budi ono što jesi i čuvaj one lijepe emocije u sebi kao svetinju. Nemoj da te povrijedi to što te netko ne zna cijeniti i što gleda samo ono što si ti izvana. Veličina je u tebi! Neizmjerna veličina. Život je prekratak da pristaješ uz nešto čega nisi vrijedna, koliko god nekada novaca u to potrošeno. Ne trebaš se dokazivati nikome, nositi ono što nose i drugi, izlaziti na mjesta na koja izlaze drugi, govoriti ono što govore drugi. Imaj svoju priču i piši je onako kako ti želiš, osjećaš i zaslužuješ. Što te briga što će drugi reći. Budi svoja, jedinstvena i neponovljiva!


Ženo, više čini ono što te čini sretnom i usrećit ćeš mnoge oko sebe. A svima onima koji su te povrijedili, omalovažili ili podcijenili poželi sretan put i kreni za svojim snovima, kreni tamo kamo osjećaš da vrijedi ići. Kreni s osmijehom na licu bez obzira što ti život donio. Kreni kao najhrabriji borac, jer ti to i jesi. Pronađi nekoga vrijednog truda, nekoga tko će se istim žarom boriti za tebe. Vidjet ćeš, ljepota tvoje duše zablistat će već danas. Vidjet ćeš i uživati u njoj, uživati u svakom trenutku kojega ti život donese. Pusti ono što je bilo! Budi sretnica koja svojim postojanjem čini ovaj svijet boljim mjestom za život.

žena_8.mart_mario-žuvela

- Mario Žuvela

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...