Poruka dana...

 

Ništa ne forsiraj! Ne treba ti ništa što je na silu. Ni ljudi. Ni odnosi. Ni iskustva. Vidjet ćeš da s vremenom dođe sve što ti treba. Kako ti treba. I kada ti treba. Možda će ti se do tog trenutka činiti prava vječnost. I da ništa nema smisla. Ali život je takav. Uči te strpljenju kada je to iskustvo prava muka. Jednostavno, moraš shvatiti da nisi gospodar mnogih stvari. Sve što možeš je prihvatiti ih takve kakve jesu. I čije jesu.

Ništa ne forsiraj! Svi bi htjeli više ljubavi. Više pažnje. Više poštovanja. Ali kada ti netko to daje preko volje, onda bolje ne uzimati. Život postaje bolji kada shvatiš da najbolje susrete ne možeš isplanirati. Oni se dogode. A ljudi koji te ne žele, mogu te samo naučiti da ne trebaš ni ti njih željeti. I zapamti, ponekad je najbolji način da primiš poštovanje i pažnju samo da se okreneš i kreneš svojim putem. Ništa na silu!

poruka-dana_mario-žuvela_journal

- MarioŽuvela

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...