Adriana Lima se pojavila na FIFA-noj dodjeli nagrada, neki tvrde da je neprepoznatljiva

 

Adriana-Lima_FIFA_manekenka_brazil_pariz_dodjela-nagrada

U Parizu je održana FIFA- ina dodjela nagrada, a pozornost na crvenom tepihu privukla je brazilska manekenka Adriana Lima.

 

Adriana se pojavila u dugoj, crnoj haljini spuštenih naramenica, a kosu je pokupila u urednu punđu.

Manekenka je nasmijana pozirala fotografima, međutim na društvenim mrežama su se pojavili komentari kako Lima izgleda neprepoznatljivo, no većina je stala u njenu obranu.

 

"Ženu koja je rodila prije nekoliko mjeseci uopće ne treba komentirati. Uostalom, izgleda sjajno kao i uvijek", samo je jedan od komentara njenih obožavatelja.

 

Inače, 41-godišnja manekenka je prije šest mjeseci rodila sina kojeg je dobila s dečkom Andreom Lemmersom.

 
Lima na FIFA-noj dodjeli nagrada prije 10 godina

Iza braka sa Markom Jarićem koji je trajao od 2009. do 2016. godine ima dvoje djece i to kćerkice Valentinu(12) i Siennu(9).

 

Podsjećamo, Lima koja važi za jednu od najljepših žena svijeta, proglašena je za prvog FIFA-inog globalnog ambasadora navijača.

 

Limina uloga će biti razvijanje, promocija i učešće u nekoliko globalnih inicijativa koje uključuju navijače iz cijelog svijeta, a ona je također uručila nagradu FIFA Fan Award na dodjeli najboljih FIFA-inih nogometnih nagrada u Parizu.

(klix)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...