Zadatak: Pronađi sebe

 

Kad sretneš nekoga tko iz tebe izvlači najbolje od tebe, to je ono pravo. Svi zaslužujemo taj osjećaj. Zato, ne zadržavaj se pored nekoga ako nema toga. Ako i jednog trena osjetiš da te ne doživljava, da te ne cijeni ili ne podržava, moraš produžiti dalje.

amazonke_zadovoljna_klix_minimagazin_journal_lifestyle_motivacija_pronađi-sebe_žena

Jer postoji šansa, da ako to ne učiniš, nećeš naići na onog, za tebe skrojenog. Uz koga si bolja, ispunjenija, sretnija, vrjednija, zadovoljnija. Zapravo, uz koga si TI, prava ti.

 

U redu je ako nisi spremna krenuti dalje, u redu je neko vrijeme živjeti „kako god“, ali doći će trenutak kada će biti vrijeme za promjenu. Ne brini se ako će izgledati teško. Ne brini se ni ako plačeš. Mnogo stvari se rađa upravo iz boli, a plakanje može biti pokazatelj da se ti rađaš.

 

Daj vremenu vremena da učini svoje

Mora proći vrijeme da se desi promjena. Jednoga dana kada dovoljno osnažiš, kada digneš glavu gore, kada se budeš mogla sjetiti prošlosti i ne zaplakati, znat ćeš da si spremna. Kada će to biti, koliko vremena treba, zavisi od nas samih. U međuvremenu, od boluj, ne moraš glumiti sreću i snagu.

 

Živi za sebe, bavi se nečim što te opušta i što voliš raditi. Ne zamaraj se drugima, naročito njihovim „uspjesima“ jer svi smo različiti.

 

Znak će se pojaviti

Vjeruj mi, iznenadit ćeš kad shvatiš da si zadovoljna i da si pronašla sebe. To je znak da možeš krenuti dalje. Snaga je u tebi, samo je moraš otkriti.

 

Putem kojim prolaziš i koji ti donosi promjenu, susrećeš različite ljude. Mnogi utječu na tvoje oblikovanje, neki te samo poguraju iz kolosijeka a neki ostanu uz tebe. To su ljudi koji vrijede. Možda je među njima i onaj pravi, uz kojeg si ti potpuna.

 

Autor: Hana Šerić - Amazonke

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...