Poruka dana

 

Iza svakog osmijeha ima malo boli ali i iza svake boli dolazi malo osmijeha. Vidjet ćeš to. Polako ali sigurno. Nekoj čekati da tvoj bolji život dođe. Neće on nikada doći. Tvoje je vrijeme sada. U ovih pet minuta što ćeš imati za sebe. Ili možda za neku dragu ili manje dragu osobu. Gledaj malo na zdravlje svoga tijela ali i na zdravlje svoga srca. Nije dobro kad svašta u njega uđe. Tada se sve počinje komplicirati.


Život je pun iznenađenja. Možda će i danas neko lijepo iznenađenje da prođe tvojim životom. Ne zaboravi otvoriti oči! Nemoj reći „otvorio sam ih“ ako samo razmišljaš o onome što je bilo jučer. Ili o onome što će biti sutra. Slavi malo i današnji dan, a ne samo one važne datume u kalendaru. Možda je ovaj dan i bitniji nego što misliš. I iscijeli ono loše što je bilo. Ostavi iza sebe. Jer imaš mnogo lijepih stvari kojima se danas možeš baviti.

mario-žuvela_poruka-dana_motivacija_feelgood_inspiracija

- Mario Žuvela

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...