Veliki trendovi u svijetu manikura: Ovakve ćemo nokte nositi u 2023.

 

ljepota_nokti_manikura_trendovi_trend-2023

Može li jedna žena ikad imati dovoljno lakova za nokte?

 

Bez obzira na to uređujete li svoje nokte sami, ili na manikuru odlazite u salon, brza promjena laka za nokte u kratkom roku može osvježiti naš imidž i popraviti nam raspoloženje.

 

Trendovi manikura pokazuju da je vrijeme za glamur, barem na noktima

Baš poput svijeta mode, i u svijetu manikura trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, a boje lakova za koje smo imali osjećaj da ćemo ih nositi zauvijek padaju u zaborav pa se nakon nekoliko godina ponovno vraćaju…

 

Koji će stilovi manikura biti u trendu uglavnom odlučuju poznati stručnjaci za manikuru te velike kozmetičke tvrtke, a u posljednje vrijeme nije neobično da trend inspirira serija, slavna osoba ili hype na TikToku.

 

Pogledajte koje ćemo stilove manikura i boje lakova voljeti u 2023. godini.

 

Veliki povratak šljokica

Decentne šljokice potrebne za omiljenu velevet manikuru, ili lak s krupnim šljokicama kakve smo nosili dvijetisućitih – nije važno što ćete odabrati dok god vam nokti blistaju.

 

Godinama rezervirane za božićne partyje i male djevojčice, šljokaste manikure vraćaju se u svijet velikih cura, bez obzira na godišnje doba.

Neka nova francuska manikura

Veliki comeback ima i dugo zaboravljena francuska manikura, no ovaj put u puno profinjenijem obliku. Vrhovi noktiju u 2023. godini iscrtavat će se tek tankim slojem bijelog laka, a ako ste skloni eksperimentima, svidjet će vam se francuske manikure u raznim bojama.

Pročišćeno i profinjeno

Na društvenim mrežama “clean girl manicure” označava povratak nude lakova zbog kojih nokti izgledaju kao da nisu nalakirani, no ovaj pročišćeni look dolazi uz jedan važan uvjet. Nokti i ruke moraju biti besprijekorno njegovani, a lak precizno nanesen.

Ženstveni crveni lak

Vampirski crveni lak za nokte na crvenom su tepihu već isfurale Jenna Ortega, Lily Collins i Maddie Ziegler, zašto ga za večernji izlazak ne bi odabrali i vi?

Umjetničko poigravanje na nude podlozi

Žene koje vole umjetničko izražavanje na noktima, oduševit će ovaj stil manikure. Poigravanje bojama i oblicima na noktima koji su besprijekorno njegovani te premazani prozirnim lakom, zaživjelo je prošle godine, a ako je suditi prema najnovijim fotkama s profila umjetnika za nokte koji rade manikure poznatima i slavnima, obožavat ćemo ih i u 2023.

Plava ili zelena manikura

O tamnoplavom svjetlucavom laku već se pisalo kao o hit laku za siječanj 2023. godine, a beauty stručnjaci predviđaju da će se plavoj boji uskoro pridružiti i zelena. Ako je suditi po modnim prognozama koje govore da će denver plava boja biti veliki nadolazeći hit, pretpostavljamo da će i ta nijansa u prvim danima proljeća zaživjeti na noktima brojnih stylish cura.

PIŠE: DINA PLEVNIK - Journal

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...