Što kažete na jedno romantično kupanje u ovom bajkovitom jacuzziju u Alpama?

 

JEZERO-JASNA_KRANJSKA-GORA_SLOVENIJA_putovanja_zabava_odmor_relax_valentinovo

Definitivno zimska destinacija iz snova

 Ako tražite ultimativno romantično zimsko odredište, imamo pravu stvar za vas. Pronašli smo romantičnu talijansku oazu, Hotel Chalet al Foss Resort koji se može pohvaliti genijalnom geografskom pozicijom, pogledima koji oduzimaju dah, ali i unikatnom hotelskom ponudom koja je kao stvorena za bijeg od stvarnosti.

Idlično odredište tijekom cijele godine

Naime, Chalet al Foss je smješten u talijanskim Alpama, na samoj granici sa Švicarskom, a idlično je odredište tijekom cijele godine, no posebnim šarmom zrači upravo zimi. Okružen brojnim vrhunski uređenim skijalištima, Chalet al Foss svake godine postaje sve veći i veći hit među influencerima, ali i parovima koji traže romantiku u planinama. Cijeli koncept ovog luksuznog hotela podređen je ljubavnim parovima, pa im se tako nude brojne tematske sobe i posebne aktivnosti za zaljubljene. Tu je  druženje s alpakama, ali i vožnja saonicama niz planinske klance, organizirane skijaške ture, kupanje u jacuzziju posutom ružinom laticama te brojni spa tretmani namijenjeni parovima.

Sam hotel nudi 44 prekrasno, luksuzno uređene sobe, vanjski grijani bazen, bogati spa centar te hidromasažnu drvenu kadu s pogledom na planine, a koja apsolutno oduzima dah. Uz sve to, tu je i odlična gastronomska ponuda za koju su zaslužni vrhunski, iskusni chefovi iz cijelog svijeta. Kombinirajući namirnice iz regije s onima uvezenima iz drugih zemalja, poput najkvalitetnije švicarske čokolade, u ovom se hotelu svakodnevno kreira jelovnik iz snova.

Sve informacije o cijenama smještaja možete pronaći ovdje, a u nastavku se inspirirajte fotkama s Instagrama za posjet ovom čarobnom mjestu u srcu Alpa. Romantičnija zimska oaza od ove jednostavno ne postoji.

(jolie)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...