Zvijezda “Flashdance” 40 godina kasnije... Izgleda kao da je otkrila fontanu mladosti

  

pjevačica_Ajrin-Kare_Flashdance_Jennifer-Beals_film_kultura_zabava_lifestyle_What-A-Feeling

Proslavio ju je film Flashdance iz 1983. godine, a njen ples na pjesmu What A Feeling zaslužio je kultni status. Iako je u filmu imala dublerku za najteže koreografije, zavodljivi ples Dženifer Bils lansirao ju je u zvijezde.

 

Nakon što ju je proslavio Flashdance, Dženifer Bils je nastavila da se bavi glumom, a nedavno se na svom Instagram profilu oprostila od pjevačice Ajrin Kare, koautorke i izvođačice pjesme What A Feeling koja je iznenada preminula.

“Hvala ti, brilijantna Ajrin, za tvoje otvoreno srce i neustrašivi trostruki talenat. Samo predivni sanjari mogu da napišu i izvedu pjesme za one koji se usuđuju da sanjaju”, napisala je glumica uz objavu stare fotke s Ajrin.

 

Kao da je vrijeme stalo

59-godišnju glumicu na njenom Instagram profilu prati preko pola miliona obožavalaca koji hvale njen mladolik izgled.

Inače, lijepa glumica poznata je po vođenju zdravog životnog stila, a svoju vitku figuru održava redovnim treninzima boksa, kung-fua i triatlona.

 

Prošlo je skoro 40 godina otkako je film izašao, a iako se nije svidjeo kritičarima, zaradio je 92 miliona dolara i postao hit u svijetu, a muzika iz filma slušala se još godinama.

Inače, prelijepa glumica dobila je ponudu za snimanje nastavka kultnog filma, koju je odbila, uz obrazloženje kako joj “novac nikad nije predstavljao motiv”.

(citymagazine)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...