Jesenska ravnodnevica 23.9.: Vage ovo je vaš period godine, Lavovi oslanjajte se na sebe

 

jesen_astrologija_horoskop_jesenska-ravnodnevnica-atma_zabava

Drage Djevice, s jesenskom ravnodnevnicom završava vaša vladavina. Ipak, to na vas neće utjecati loše jer vam slijedi vrlo ugodan period. Škorpioni, tijekom jesenje ravnodnevice Sunce se nalazi u vašoj dvanaestoj kući, zbog toga će ovaj period utjecati na vas na dubokoj duhovnoj razini. U vama se događa transformacija, dopustite joj da se razvija.

 

Jesenska ravnodnevica predstavlja prvi dan u kojem su noć i dan jednakog trajanja, a nakon jesenske ravnodnevice dan postaje sve kraći. Kako će to utjecati na vaš horoskopski znak?

 

Ovan

Jesenska ravnodnevica je za vas uvijek moćan period. Iskoriste ovo vrijeme da ojačate veze s ljudima koji su vam važni. Radite na sebi i učite kako da promijenite sebe na bolje.

 

Bik

Vrijeme je da se više organizirate, dragi Bikovi. Jesenska ravnodnevica ohrabrit će vas da se prepustite sadašnjem trenutku u potpunosti. Koliko god stvari vam bilo na umu, pronađite nešto što vas vraća vama.

 

Blizanac

Tijekom ove jeseni, vrijeme je da se ponovo povežete sa stvarima koje volite. Ovo će biti jedan vrlo živ, aktivan i strastven period ove godine za vas. Radite ono zbog čega se osjećate dobro, pokažite svoju kreativnost i brinite o sebi.

 

Rak

Jesenska ravnodnevica je izuzetno ugodan period za Rakove. Osjećat ćete se toplo, zaštićeno i vrijeme ćete provoditi u okruženju obitelji. Imate potrebu da njegujete vaš osobni život. Uživajte s najbližima u filmovima, pitama od bundeve i u svim čarima jeseni.

 

Lav

Jesenska ravnodnevica vas ohrabruje da obnovite kontakte s bliskim prijateljima. Komunicirajte s ljudima, to će vas inspirirati. Postavljajte pitanja i tražite odgovore. Oslanjajte se na sebe.

 

Djevica

S jesenskom ravnodnevnicom završava se sezona Djevice. Ipak, to na vas neće utjecati loše jer vam slijedi vrlo ugodan period. Bit ćete raspoloženi i spremni za dugoročni uspjeh. Nemojte samo postavljati prevelike ciljeve u ovom periodu.

 

Vaga

Drage Vage, jesenskom ravnodnevnicom počinje vaš period. Osjetit ćete samopouzdanje, nalet energije i živosti u vama. Razmislite tko ste sada, tko ste bili nekada i čemu težite. Ne budite previše kritični i naučite se da poštujete svoje nesavršenosti.

 

Škorpion

Tijekom jesenje ravnodnevice Sunce se nalazi u vašoj dvanaestoj kući, zbog toga će ovaj period utjecati na vas na dubokoj duhovnoj razini. Osjetit ćete se emotivnije nego inače. U vama se događa transformacija, dopustite joj da se razvija. Meditirajte, vodite dnevnik i prepustite se sebi.

 

Strijelac

U ovom periodu vaša perspektiva se mijenja. Počet ćete razmišljati kao tim, ne više kao pojedinac. Izuzetno ste karizmatični i to ćete koristiti da se povežete s ljudima. Jačajte vezu s vašom vizijom.

 

Jarac

U ovom periodu bit ćete inspirirani da radite na karijeri i da preuzmete kontrolu nad svojim profesionalnim životom. Započnite s promjenama koje vas inspiriraju. Ne budite toliko kritični prema sebi.

 

Vodenjak

Jesenska ravnodnevnica je idealno vrijeme za promjene i istraživanja. Stvarajte nova sjećanja, posjećujte nova mjesta i učite nove stvari. Budite otvorenog uma i trudite se da iza vas uvijek ostane trag.

 

Ribe

Tijekom jesenske ravnodnevice postat ćete zainteresirani za neke mračnije teme. Ništa neobično za ovaj period godine! Ovo bi također mogao biti period prekretnice za neke vaše odnose. Gradite povjerenje i postavite granice u odnosima.

(atma)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...