Talijanska manikura... Idealna za nokte četvrtastog oblika

 

ljepota_nokti_manikura_lak-za-nokte

Ako su vaši nokti kratki – četvrtastog oblika – sigurno će vas razveseliti otkriće talijanske manikure. Ova manikura, koja je trenutačno omiljena kod stručnjaka za nail art, vizualno produljuje vaše nokte čineći ih izduženijim i elegantnijim.

 

Ključ talijanske manikure u nešto je drukčijem nanošenju laka za nokte tako da se stvori iluzija duljine. Za talijansku manikuru uglavnom se koristi lak za nokte u jednoj boji ili francuska manikura.

 

Kako napraviti talijansku manikuru

Trik je u tome da prije lakiranja noktiju, nježno potisnete pokožicu kako biste lakom mogli prikriti cijelu duljinu ploče nokta. Kod lakiranja morate se približiti pokožici što je više moguće bez dodirivanja kože, a zatim povući okomitu liniju duž nokta, ostavljajući sa svake strane tanki razmak između ruba nokta i laka. Zbog užeg premaza nokti se doimaju dužima. Jednostavno, zar ne?

@thehotblendofficial Italian Nail Paiting Technique 🇮🇹🫶#buildergel #biab #gelnails #nailtech ♬ Sky Aesthetic - Tollan Kim

Talijanska manikura najbolje pristaje osobama s kratkim, četvrtastim ili djelomično četvrtastim noktima.

(ljepotaizdravlje)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...