Poruka dana

 

Ne boj se nekada reći da ti je teško i da si slab. Znak je to tvoje snage, a ne slabosti. Ne boj se nekada reći da ti je dosta svega i da si umoran od života. Od ljudi, situacija, iskustva. A najviše besmisla. Jer to nije odraz tvoga malodušja,  niti pesimizma, već odraz borbe u kojoj godinama neustrašivo ideš naprijed kroz život. Ne boj se nekada reći da se misliš odustati od svega. Jer u redu je propitivati i život i sebe. I sve oko sebe.


Svakog dana podsjeti sebe da koliko god nekoga volio, nemoj prestati voljeti sebe. Koliko god želio nekome dobro, nemoj prestati sebi činiti dobro. Umori se čovjek od stavljanja svih drugih ispred sebe, pa se onda pita što je pošlo ukrivo. Stani, zaustavi malo život i napuni svoje baterije. Jer ako ti ne možeš dalje, kako ćeš biti vjetar u leđa onima oko sebe. Onima koji te trebaju. Ne boj se na trenutak izići iz igre da skupiš snagu za dalje. A onda samo hrabro nastavi gdje si stao.

poruka-dana_motivacija_lijepe-misli_mario-žuvela_journal_lifestyle_zadovoljna_pozitivan-stav

- Mario Žuvela

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...