Ovog ljeta nose se badići s prugicama i točkicama u retro stilu

 

ljeto_kupanje_more_kupaći-kostimi_badići_retro-stil_moda_žena

Točkice i prugice bezvremenski su uzorci kojima se uvijek rado vraćamo, a ove godine zavladali su i ponudom kupaćih kostima. Pronašle smo 10 jako zgodnih modela.

 

Svi znamo za legendarne pin-up modele, ljepotice iz 1950-ih i 1960-ih koje su svojim oblinama i oskudnim modnim outfitima golicale maštu i žena i muškaraca. Taj upečatljiv look iz mode nije izašao sve do danas, no nosimo ga češće u nešto samozatajnijem stilu no što su to činile slavne pin-up djevojke prošlog stoljeća. Tako volimo haljine na prugice i velike točkice, a koje su bile jako popularne u doba vladavine pin-up estetike. Svako malo tako neki veliki high street brend na tržište izbaci novu limitiranu polka dot ili prugastu kolekciju, a ovog ljeta posebna je pažnja obraćena i na bikinije i jednodijelne kupaće kostime.

 

Naime, čini se kako ćemo ovog ljeta prugice i točkice primarno gledati na plaži - i to u formi badića koji spajaju suvremenu estetiku s retro fashion svijetom. Kako nam takva kombinacija zvuči odlično, odlučile smo istražiti Asosovu ponudu takvih modela te smo pronašle deset jako lijepih prugastih i točkastih kupaćih kostima za nadolazeću sezonu izležavanja na plaži i brčkanja u moru. Sve naše favorite pronađi u nastavku.

 

Jednodijelni kupaći kostim s push-up efektom i printom točkica

Za sve žene koje žele da im badić oblikuje tijelo i naglasi obline, ovaj retro jednodijelni model je kao stvoren. Divno naglašava figuru, a pritom zrači vintage vibrom.


Jednodijelni kupaći kostim s prugicama i s asimetričnim krojem

Okomite prugice vizualno izdužuju tijelo i figuru, pa ćeš u ovom modelu izgledati vitko i elegantno, a nije li to točno ono što želimo kada dođemo na plažu?


Jednodijelni kupaći kostim u crno-bijeloj boji s velikim uzorkom točkica

Kada se ne možeš odlučiti sviđa li ti se više uzorak crnih ili bijelih točkica, posegni za ovim modelom dubokog V izreza koji kombinira obje opcije.


Crno bijeli prugasti bikini s push-up grudnjakom

Ovaj nas model badića podsjeća na stil kupaćih kostima 1990-ih, ali s modernim twistom. Svakako će jako lijepo naglasiti dekolte.


Bikini polka dot uzorka s naborima na prsima

Jednostavan, a opet efektan bikini s naborom na grudima, koji naglašava dekolte, i s polka dot uzorkom. Postoji li slađi model badića od ovoga?


Polka dot badić s lila točkicama i kratkim rukavićima

Tražiš li povoljan, a efektan kupaći kostim, ovaj bikini s kratkim rukavima na topu i lila polka dot uzorkom mogao bi te očarati. 


Rebrasti prugasti bikini u baby plavoj boji

Baby blue nijansi nikada ne možemo odoljeti, a još kada je sparena sa šarmantnim bijelim prugicama - našoj opčinjenosti jednostavno nema kraja.


Jednodijelni prugasti crno-bijeli kostim

Za dame koje vole malo čednije lookove i više podrške u području grudi, ovaj je čvrsti prugasti kupaći kostim kao stvoren.


Kombinirani polka dot bikini s visokim gaćicama

Jako nam se sviđa kombinacija seksi gornjeg dijela i čednijih gaćica na ovom bikiniju. Uz različitu veličinu točkica, ovaj bikini plijeni pažnju.

 

Prugasti jednodijelni kostim u kombinaciji bijele i breskvaste boje

Breskvasti tonovi prugica na ovom badiću divno će naglasiti osunčanu put, pa smatramo kako je ovo idealan model za duge dane provedene na plaži.

(zena)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...