Kejt Mos otkrila 5 zlatnih pravila za savršeno tijelo i jedro lice!

 

kejt-mos_manekenka_dijeta

Bivša manekenka Kejt Mos, koja je nekada bila zvijezda modnih pista i plijenila prirodnim izgledom i vitkom linijom, i danas u 48. godini vodi računa o zdravlju i trudi se da zadrži mladolikost. Pored toga što redovno vježba, posebnu pažnju obraća na ishranu.

 

Nekada najplaćenija manekenka otkrila je svojih pet pravila zdrave ishrane.

 

1. Režim 80:20

Kejt Mos koristi posebnu dijetu poznatu pod nazivom 80:20. O čemu se radi? Ona zapravo unosi hranljive obroke 80 odsto vremena, a 20 odsto u toku dana odolijeva hrani.

 

2. Obožava banane

Ljudi često izbjegavaju banane jer se smatra da spadaju u namirnice koje goje. Ipak Kejt Mos na njih gleda kao na idealnu voćku za mršavljenje. Obično voli da pravi voćne sokove od njih i kaše, dok visok sadržaj vlakana joj pomaže da duže bude sita.

 

3. Često uživa u salatama

Opšte je poznato da su salate izvor vitamina i da su izuzetno zdrave. Razne vrste salata od povrća mogu da zadovolje dnevne potrebe i istovremeno stvore osjećaj sitosti.

 

4. Redovno jede jaja

Jaja su bogata bjelančevinama i zdravim mastima. Ova namirnica svakog jutra će vam pomoći da dobijete dovoljno energije, pojačate imunitet i poboljšate zdravlje kože.

 

5. Kombinuje različite namirnice

Kejt Mos za doručak, ručak, pa čak i užinu unosi kombinaciju više različitih materija. Zato jedan njen obrok uključuje skrob, ugljene hidrate, povrće, žitarice i proteine.

(stil)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO