7 razloga zašto su bebe rođene u lipnju doista posebne

 

lipanj_bebe_astrologija_ljeto_mjesečev-kamen_lifestyle_journal

Lipanjske bebe imaju čak tri draga kamena odnosno kamena rođenja; biser, mjesečev kamen i aleksandrit

 

U lipnju (napokon) počinje ljeto pa bebe rođene u ovom mjesecu često nazivaju i prvim bebama ljeta što poput sunčevih zraka dolaze uljepšati svijet.

 

Iako je svaka beba posebna, nekoliko je razloga zašto su bebe rođene u lipnju doista posebne.

 

Račići ili Blizanci

Bebe rođene u lipnju po horoskopu će biti ili Blizanci ili Rakovi. Bebe Blizance biti će karizmatične, pričljive i dovitljive, ali pomalo neodlučne što je u njihovim malenim mjesecima izrazito slatko. Bebe Račići izrasti će u osobe snažne intuicije, prepune suosjećanja i empatije, ali bit će i promjenjivog raspoloženja.

 

Drago kamenje

Lipanjske bebe imaju čak tri draga kamena odnosno kamena rođenja; biser, mjesečev kamen i aleksandrit. Aleksandrit je izrazito rijedak zeleni kamen koji mijenja boju ovisno o svjetlosti, mjesečev kamen simbolizira nove početke i plodnost, a biser je najtajanstveniji i najneobičniji dragi kamen.

 

Klasika lijepoga cvijeća

Mjesec lipanj predstavlja se ružom i kozja krv. I dok je ruža bezvremenska cvjetna ljepota koja simbolizira herojsku hrabrost, trijumf i slavu, kozja krv je (unatoč možda malčice strašnijem imenu) cvijet koji u nekim prijevodima simbolizira roditeljsku ljubav.

 

Malena sunašca

S obzirom na to da stižu kada i ljeto, bebe rođene u lipnju većinom su optimistične. Jedna je studija pokazala da djeca rođena u proljeće i ljeto generalno imaju pozitivniji stav prema životu u odnosu na njihove prijatelje rođene u ostalim godišnjim dobima.

 

Samo nebo je granica

Jedna je britanska studija došla do zaključka da lipanjske bebe izrastaju u prilično visoke osobe.

 

Nobelovci

Analitikom svih dosadašnjih dobitnika i dobitnica Nobelovih nagrada, iznijet je zaključak da je većina Nobelovaca rođena upravo u lipnju.

 

Slavne lipanjske bebe

Ako i ne dobiju Nobela, bebe rođene u lipnju na dobrom su putu do slave jer mjesec rođenja dijele s Natalie Portman, Angelinom Jolie, Andersonom Cooperu,  Neilom Patrickom Harrisom i Arianom Grande.

(novilist)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...