Rihanna i A$AP Rocky jači od tračeva

 

RIHANNA_A$AP-ROCKY_ROMANTIČNI-BIJEG_LAŽ_ODMOR_BARBADOS_PORODA_ISPRIKE_INFLUENCERI_LJUBAVNICA_PREKID_JOURNAL

Par je blagdane proveo na njezinom rodnom otoku, bili su i na romantičnoj večeri, a lokalci ih obzirno ostavljaju na miru, slute da je termin blizu i da im je ovo posljednji odmor koji mogu posvetiti sebi, piše Gloria.

 

Nekad šutnja govori više od svih riječi, a kad je riječ o pop divi Rihanni i njezinom partneru A$AP Rockyju, znakovitom "silenzio stampa" treba protumačiti i njihovo obiteljsko putovanje za blagdane. Glazbenica i poduzetnica s reperom čeka njihovo prvo dijete, a umjesto da šalju demantije na trač o njegovoj navodnoj nevjeri, oni su okupili njegovu obitelj i zaputili se na njen rodni Barbados - proslaviti Uskrs s njezinom obitelji. Osim što su Riri i A$AP Rocky snimljeni na aerodromu, okruženi njegovom obitelji, ubrzo je par snimljen i na romantičnoj kasnoj večeri. Glazbenici su došli u lokalni restoran i klub uređeni za izlazak, a fotografi su ih 'ulovili' na izlasku iz kluba kada nisu skidali osmjehe s lica.

Kad se sve zbroji, jasno je da se ne žele zamarati zlonamjernim glasinama. Žele pokazati da su sretni, vole se, raduju se skorom dolasku bebe na svijet i ne zanima ih što brbljavi influencer Louis Pisano, autor originalnog tvita koji je zapalio društvene mreže, piše o njihovoj vezi, piše Page Six. Osim toga, njezin termin se bliži, a romantični uskrsni blagdani na Barbadosu vjerojatno su posljednji dani odmora posvećeni samo njima. Nakon dana "D" ili bolje rečeno "R", sve će se promijeniti: dok se ne usklade s prinovom i upoznaju je, sav njihov svijet bit će njihova beba. Uz to, ženski članovi njezine obitelji u Bridgetownu, glavnom gradu Barbadosa, žele biti upoznati sa svim detaljima trudnoće. Nije isključeno ni da će pop diva ondje ostati i roditi: rodni otok vjerojatno joj ne može ponuditi uvjete kakva imaju privatna kalifornijska rodilišta, ali tamo ima mira koliko joj srce poželi, a sada joj je to najvažnije. Naime, otkako su u petak navečer stigli u zračnu luku Grantley Adams na Barbadosu prati ih dobrodošlica lokalaca, no s diskretne udaljenosti. Svi ih ostavljaju na miru što paru odgovara.

 

Iza sebe su ostavili uzvitlanu medijsku prašinu i potrajat će dok se ne slegne. Pretpostavlja se da je sve počelo objavom influencera Louisa Pisana: tvrdio je da ima provjerene informacije kako su Rihanna i reper A$AP Rocky prekinuli jer ju je prevario s dizajnericom cipela Aminom Muaddi, piše Yahoo. Dizajnerica je to opovrgla.

"Vjerovala sam da neutemeljena laž koja se širi društvenim mrežama ne zaslužuje nikakav odgovor. Mislila sam da ovaj podli, zlonamjerni trač nitko neće shvatiti ozbiljno. Međutim, tijekom posljednja 24 sata uvjerila sam se da živimo u društvu koje strelovito prenosi laži i da ništa nije sveto niti zabranjeno," napisala je Muaddi na društvenim mrežama. Influencer se javno ispričao, ali šteta je počinjena. Otvorio je bocu sa zlonamjernom tvrdnjom koju žaljenje ne može poništiti.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...