Poruka dana...

 

Dođe tako vrijeme kada prihvatiš ljude takve kakvi jesu. Bez potrebe da ih mijenjaš. I shvatiš da svatko živi svoj život i plaća svoj račun. Dovoljno ti bude da imaš svoj cilj i ideš za njim, a što drugi govore i čine nije ti više bitno. Dođe tako vrijeme kad ti se čini da neke ljude u životu gubiš samo zato što si bio to što jesi, a onda kad malo bolje razmisliš shvatiš da zapravo nisi izgubio ništa. Izgubili su oni.

Dođe tako vrijeme kada se više ne pitaš jeli ili nije život pravedan, jer tko si ti da daješ odgovor na to pitanje. Sve što možeš je učiniti da po tebi bude više svjetla u ovom svijetu, a to što rade drugi je njihova stvar. I oni će za to odgovarati. Dođe tako vrijeme kad shvatiš koliki je luksuz činjenica to što te navečer ništa ne boli i što ćeš i ove noći moći mirne duše poći na počinak. Mnogi to nažalost neće. Zahvali za to!

poruka-dana_mario-žuvela_mudroslovnica_prijatelj_savjetnik-uspjeha_atma_zadovoljna_journal

Mario Žuvela

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...