Donosimo HBO preporuke za maj mjesec

 

Zanimljiv mjesec na HBO kanalima je pred nama. Mnoštvo novih epizoda, sezona i filmova. Odabrali smo za tebe najzanimljivije novitete u kojima možeš uživati u proljećnom vremenu u mjesecu maju.

 

Premijera nove serije – Žena vremenskog putnika

Adaptacija Stevena Moffata istoimenog romana „Žena vremenskog putnika“ čarobna je priča o ljubavi Clare (Rose Leslie iz „Igre prijestolja“) i Henryja (Theo James iz „Različite“) i o braku koji muči problem putovanja kroz vrijeme. Premijera je 16. maja.

CINEMAX_FILM_HBO-MAX_LIFESTYLE_MAGAZIN_MAJ_SERIJE_PREMIJERE_FILMOVI_SERIJA_PREPORUKE_SAVJETI_JOURNAL 

Premijera nove sezone serije – Potomci IV

Junaci „Vampirskih dnevnika“ i „Prvobitnih“ ostavili su trajnu ostavštinu za sobom koja se nastavlja u “Potomcima”, priči o sljedećoj generaciji nadnaravnih bića u Salvatoreovoj školi za mlade i darovite. Premijera 11. maja.

 

Respect

Prateći uzlaznu karijeru Arethe Franklin od djeteta koje je pjevalo u crkvi svoga oca do međunarodne superzvijezde, “Respect“ je izvanredna istinita priča o putovanju muzičke ikone da pronađe svoj glas i postane kraljica soula. Premijera je 29. maja.

Aretha-Franklin_muzika 

Premijera nove serije – Most i tunel I

U 1980-ima troje najboljih prijatelja koji su nedavno diplomirali jure za svojim snovima na Manhattanu, pokušavajući se ne odreći svojih radničkih korijena na Long Islandu. serija će premijerno biti prikazana 12. maja.


Premijera novih epizoda serije  – Batwoman III

Tri godine nakon nestanka osvetnika Batmana i filantropskog milijardera Brucea Waynea iz Gotham Cityja, Kate Kane, Bruceova rođakinja, odluči svladati svoje demone štiteći ulice kao Batwoman i postajući simbol nade.

 

Birdman

Propali glumac – slavan zbog uloge popularnog superheroja – pokuša se vratiti na scenu pojavljivanjem u pozorišnom komadu na Broadwayu. Kako se bliži premijera, bori se s egom, pokušava ponovno izgraditi karijeru i povezati se s obitelji.

 

Maraton dvije sezone serije – Euforija

Dramska serija o odrastanju “Euforija“ prati skupinu srednjoškolaca dok prolaze kroz ljubav i prijateljstvo u svijetu droge, seksa, trauma i društvenih medija. Glumica i pjevačica Zendaya predvodi glumačku postavu.

(ultra)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO