Savršeni filmovi za romantičnu večer ususret Valentinovu

 

netflix_ljubav_valentinovo_journal

Počeo je vikend ususret Valentinovu, a to znači samo jedno – uživanje s boljom polovicom, i to na način kakav upravo vi želite! Neki to vrijeme vole iskoristiti za izlazak na večeru, neki vole kupovati i razveseliti svoju ljubav nekim dobrim poklonom, ali ipak ima i onih koji taj dan i to vrijeme vole samo provesti kod kuće, družiti se i jednostavno uživati u takvom romantičnom raspoloženju.

 

A ove godine se posebno za to pobrinuo i Netflix, pa svi pretplatnici ovog odličnog streaminga mogu pogledati super filmove koje preporučuju pod nazivom “Gledaj. Voli. Ponovi.”

 

Kroz moj prozor

Raquelina dugotrajna zatreskanost u susjeda preraste u nešto više nakon što on unatoč protivljenju svoje obitelji počne razvijati osjećaje prema njoj. Intiman, osjećajan i uistinu romantičan film.


Kraljevski tretman

Njujorška frizerka Izzy prihvati posao na vjenčanju šarmantnog princa, no kad između njih počinju frcati iskre, hoće li pobijediti profesionalnost – ili ljubav? Pogledajte u ovoj slatkoj, novoj romantičnoj komediji.


Tajna: Usudi se sanjati

Film snimljen prema popularnom bestselleru, a radi se o udovici koja, dok proživljava pakao, upoznaje vedrog profesora koji oklijeva otkriti nešto što bi joj moglo promijeniti život. U glavnim ulogama su Katie Holmes, Josh Lucas, Jerry O’Connell.


Ljubav na kvadrat

Slatki novinar i poznati ženskaroš počinje propitivati svoje postupke kad se zaljubi u tajanstvenu manekenku koja vodi dvostruki život. Poljska romantična komedija iz 2021. godine u kojoj glavnu ulogu imaju Andrianna Chlebicka, Mateusz i Agnieszka Zulewska.


Zajamčena ljubav

Iskre frcaju kad gorljiva odvjetnica bez novca preuzme šarmantnog klijenta koji želi tužiti aplikaciju za spojeve koja korisnicima jamči ljubav. Šarmantana i romantična komedija koja pokazuje – koliko ste spremni platiti da stvarno pronađete ljubav i ima li ljubav cijenu?


Posljednje pismo tvog ljubavnika

Pronašavši hrpu ljubavnih pisama iz 1965. godine, novinarka pokušava razriješiti misterij tajne veze, a pritom i sama pronađe romansu. Divna priča koja isprepliće priče parova koji žive u različitim vremenskim razdobljima…

ljepotaizdravlje.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...