POČINJE VLADAVINA RIBA I TRAJE SVE DO 21. MARTA: Blago vama ako ste među ova 3 znaka!

 

horoskop_astrologija_ribe_mart_zodijak_astro

Vladavina Riba počinje 19. februara. Vrijeme je da sakupite energiju i pripremite se za novo poglavlje u životu. Tokom vladavine Riba imamo rijetka kosmička poravnanja.

 

Ovaj astrološki period donosi kreativnu energiju i entuzijazam u naše živote. Vladavina Riba predstavlja kraj kosmičke godine, a kako se vladavina ovog znaka bliži kraju emocije se polako pojačavaju.

 

Vrijeme je da se osvrnemo na prethodnih 12 kosmičkih mjeseci i vidimo dokle smo stigli. Ribe nam donose neku vrstu mudrosti i elana da nastavimo dalje bolje i spremnije, prenosi Kurir.

 

Ribama vlada element vode, a tokom ovog perioda vrlo je važno da sebi dopustimo da idemo kako nas život vodi, baš poput vode. Ostanite prisutni, umjesto da se brinete o tome šta budućnost može donijeti. Astro aspekti su povoljni, a naročito povoljno će uticati na Ovnove, Rakove i Ribe.

 

A evo i kako će vladavina Riba uticati i na svaki znak ponaosob:

 

Ovan

Nakon vladavine Riba, dolazi vladavina Ovna, a to znači da je sad pravi trenutak da se oslobodite prošlosti, očistite staro i pripremite se za dolazak svoje sezone!

 

Ovan je prvi znak zodijaka, što vas čini prirodnim rođenim vođom. Kada je Sunce u vašem znaku, u mogućnosti ste da iskoristite ove snažne liderske kvalitete i napraviti krupan korak naprijed u svom životu.

 

Međutim, neposredno prije nego što dođe ovaj trenutak, morate odvojiti vrijeme za odmor, razmišljanje i dobro razmislite šta je to što želite da postignete u životu.

 

Bik

Imati jaku zajednicu koja vas podržava je toliko važno i možda ste nedavno imali trenutke koji su vam zaista pomogli da to shvatite. Ako ste se osjećali izolovano ili kao da sve radite sami, ovo je vaša prilika da se obratite drugima i zatražite podršku.

 

Ribe su vrlo saosećajan znak, zato vjerujete da ćete dobiti svu pomoć koju se usudite da zatražite. Podrška okoline je veoma važna za vas kako biste dalje mogli da idete.

 

Pazite na nivo svoje energije i poslušajte tijelo kada vam kaže da vam je neophodan odmor.

 

Blizanci

Imate vrlo oštar um, ali kada Sunce pređe u Ribe, stvari mogu biti pomalo maglovite i možda će biti teže da izvučete informacije koje tražite. Tokom ove sezone poradite na oslobađanju nekih nepotrebnih misli koje vas muče.

 

Ne morate vjerovati svemu što vam padne na pamet. Meditacija može da vam pomogne da se riješite ovog problema. Ovaj mjesec je idealan da se posvetite sebi i poradite na duhovnom stanju.

 

Rak

Kao vodeni znak, osjećate se kao kod kuće kada Sunce pređe u Ribe. Energija Riba ima sposobnost da prošiti vaše vidike i da vas navede na dublje razmišljanje o stvarima oko vas. Ovo je idealno vrijeme za učenje, putovanje, čitanje, učenje nečeg novog ili samo razmišljanje o dubljem smislu života.

 

Ukoliko nešto već dugo planirate da uradite, bilo na poslovnom ili privatnom planu, sad je idealan trenutak.

 

Energija Riba je vrlo kreativna, iskoristite to dobro.

 

Lav

Kao vatreni znak često ste strastveni i puni energije koja vas tjera da idete naprijed. Međutim, pod vladavinom vodenog znaka, od vas se traži da vježbate neke druge mišiće.

 

Vaša glavna riječ ove sezone je – strpljenje. Vaša intuicija će biti vaš vodič, stoga vjerujte glasu svog srca i ne radite stvari nepromišljeno.

 

Energija Riba ponekad može pomutiti stvari, što otežava sagledavanje istine. Budite pažljivi.

 

Djevica

Zvijezde su vam i u prethodnom periodu bile naklonjene, pa će tako biti i tokom vladavine Riba. U ljubavi će vam cvjetati ruže, a možda po prvi put ćete dostići taj nivo zrelosti u životu da ćete i sami biti iznenađeni.

 

Po prvi put ćete uspjeti da prevaziđete sve strahove ili ograničenja i dostignete novi nivo ljubavi, razumjevanja ili prijateljstva.

 

Vaga

Sezona Riba je vaša prilika da sanjate! Ako postoji nešto što već dugo jako želite, sad je idealan trenutak da krenete u realizaciju.

 

Napravite spisak svega što želite da postignete i krenite da rješavate jedno po jedno. Energija Riba će vam pomoći da postignete veliki uspeh.

 

Škorpija

Možda ćete se osjećati melanholično i pomalo rasejano, ali to će brzo proći. S obzirom da ste vodeni znak, baš kao i Ribe, vrijeme je da iskažete svoju kreativnu stranu.

 

Uključite se u neke zanimljive projekte koji će zadovoljiti vašu dušu i učiniti vas srećnim. Ovo je mjesec za odmor i uživanje svim čulima.

 

Strijelac

Prema knjigama astrologije, energija Riba nije uvijek najbolja za vašu vatrenu prirodu, međutim to nije nužno istina. Dok vodena energija Riba može učiniti da se osjećate pomalo rasejano ili možda čak i nesigurno, ukoliko usmjerite energiju na pravi cilj možete postići mnogo.

 

Ako imate izazovne okolnosti na svom putu, vidite da li možete upotrijebiti kreativnu energiju Riba i tako riješite probleme.

 

Energija Riba nam omogućava da stvari vidimo iz nove perspektive.

 

Jarac

U ovom periodu pristiže vam izobilje snažne energije! Obilje je svuda oko nas i dolazi u toliko različitih oblika, samo morate pažljivo da posmatrate.

 

Ako želite da prizovete tu energiju obilja, bilo da se radi o novcu, prijateljima ili mogućnostima, ovo je idealno vrijeme za vas.

 

Da biste prizvali obilje, prvo morate osjećati da živite u obilju, stoga razmislite o tome što je to što vas inspiriše da se tako osjećate, a zatim zadržite taj nivo vibracije.

 

Ako imate novu ideju ili pothvat koji želite da pokrenete, sezona Riba će vam dati kreativni potreban podsticaj.

 

Vodolija

Ribe su poslednji znak zodijaka i često je vladavina Riba vrijeme u kojem možemo zatvoriti bilo koje poglavlje u životu koje smo prerasli. Ovo je vrijeme da procjenite šta vam je stvarno važno.

 

Ako postoji nešto što vas iscrpljuje, ova sezona vas poziva da to pustite. Energija Riba je vrlo duhovna, stoga dopustite svojoj intuiciji da vam bude vodič.

 

Ne forsirajte stvari, već ih pustite da idu svojim tokom.

 

Ribe

Ovo je vaše godišnje doba i vaše vrijeme da zablistate! Kada je Sunce u vašem znaku zodijaka, osjećate se savršeno.

 

Iskoristite ovu energiju na najbolji način, napunite baterije i posvetite svoju pažnju projektima koji vas ispunjavaju.

 

Meditiranje je odlična ideja. Kako Jupiter također obilazi Ribe, on vam daje dodatnu dozu optimizma.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...