Iskoristite energiju obilja koje nam donosi mlad Mjesec 02.03.

 

astrologija_mlad-mjesec

Mlad Mjesec u Ribama definitivno će biti fokusiran na ispunjenje naših snova. Vrijeme je da živimo naše individualne istine i oslobodimo se tereta ograničenja i pesimizma. Mlad Mjesec u Ribama pomaže da se nadamo boljem ishodu i podsjeća nas da u svakom trenutku imamo mogućnost da napredujemo i rastemo. Sunce i Mjesec su u Ribama, ali i u konjunkciji s Jupiterom, vladarom Riba i vladarom ožujka/marta mjeseca. Jupiter predstavlja kolektivnu dobru volju, a Ribe su povezane s osobnim stavovima, emocijama i poimanjem života. Zbog toga je 02. ožujka/marta savršen za manifestaciju i ostvarenje želja, prenosi Atma.

 

Mlad Mjesec 02. ožujka/marta 2022. godine zahtijeva od nas da vjerujemo da su čuda moguća i da nas život vodi ka pravom putu. Ova lunarna faza donosi puno inspiracije i bit će savršena prilika da ostvarite sve svoje želje. Ribe su plodan znak, što znači da želi da rastete i njegujete nešto za sebe.

 

Poziva nas da istražimo dubine naših osjećaja, zahtijeva od nas da prigrlimo slobodu, iskoristimo je i prihvatimo i privučemo mogućnosti za koje smo ranije mislili da su nezamislive.

 

Mlad Mjesec u Ribama definitivno će biti fokusiran na ispunjenje naših snova – jedna po jedna, mogu postati dio stvarnosti, ali samo ako to vi zaista želite.

 

Ovaj mlad Mjesec spaja se s Uranom, planetom koja također simbolizira slobodu. Uranova sloboda se obično odnosi na pobunu i revoluciju, postavljajući pitanje gdje se možemo odvojiti od zone komfora i prijeći granice ako je potrebno. Baš ta pokretačka energija slobode pomaže nam da zaronimo u dubine i osvijestimo kakav život zapravo želimo!

 

Kako se Mjesec susreće sa Suncem i Jupiterom, koji su također blizu savršenstva vlastite konjunkcije, ova energija utječe na odnose i na kolektivnu svijest. To će nas inspirirati da se fokusiramo na principe koji nas ujedinjuju.

 

Nakon perioda konflikata, shvaćamo da nas zapravo razlike mogu dodatno povezati s bliskim ljudima. Svatko od nas ima pravo da igra neku individualnu ulogu, ali da na kraju, doprinoseći našim jedinstvenim kvalitetama, služimo većem dobru i njegujemo svoj osobni osjećaj sebe.

 

Ovaj mlad Mjesec u znaku Riba govori o zajedničkoj viziji, harmoniji, skladu vjere, nade i ljubavi. Kada otpustimo prošlost u odnosu s partnerom, prijateljem, obitelji, možemo se ujediniti oko zajedničkog cilja.

 

Vrijeme je da živimo naše individualne istine i oslobodimo se tereta ograničenja i pesimizma. Mlad Mjesec u Ribama pomaže da se nadamo boljem ishodu i podsjeća nas da u svakom trenutku imamo mogućnost da napredujemo i rastemo.

 

Period pred nama je poseban jer su i Sunce i Mjesec u Ribama, ali i u konjunkciji s Jupiterom, vladarom Riba i vladarom ožujka/marta mjeseca. Jupiter predstavlja kolektivnu dobru volju, a Ribe su povezane s osobnim stavovima, emocijama i poimanjem života.

 

Zbog toga je 02. ožujka/marta savršen za manifestaciju i ostvarenje želja.

 

Oslobođen okvira strogog Saturna, ovaj mlad Mjesec u potpunosti i konačno dozvoljava da Jupiterovo blagostanje zablista.

 

Jupiter je planet darova, sreće, nade, optimizma i velikodušnosti, a u Ribama inspirira sve nas da sanjamo više nego što smo se usudili sanjati ranije.

 

Osvrnite se na svoje iskustvo s Jupiterom u Ribama iz 2021.—2022. i na obilje koje ste tada dobili, darove, nagrade, dobre prilike. Sve to se sada može ponoviti!

 

Oslobađamo se ograničenja, kako onih koje smo sami sebi stavili, kao i onih koje nam nameće društvo i okruženje. Imamo nadu i vjeru da će biti dobro.

  

Pošto su Sunce i Jupiter u tako bliskoj konjunkciji, to nam također nudi pravu priliku za uspostavljanje unutrašnjeg mira. To je šansa da pronađete kompromis i uspostavite kvalitetnu komunikaciju u poslovnim i privatnim odnosima.

 

Iako će blizina Neptuna donijeti malo sumnje i neizvjesnosti, ova lunarna faza ima iscjeljujuću energiju. Upravo sada, vrijeme je za optimizam, jer počinjemo zatvarati dugu zimsku sezonu i očekujemo početak proljeća.

 

Iskoristite energiju mladog Mjeseca da krenete naprijed, budite puni samopouzdanja i riskirajte u svoje snove, čak i ako niste sigurni kako će konačan ishod ispasti.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...