Prva zajednička fotka malenog Archieja i njegove sestrice Lili oduševila svijet

 

Lilibet-Diana_meghan-markle_princ-harry

Princ Harry i Meghan Markle objavili su blagdansku čestitku, koju tradicionalno prati i obiteljska fotografija. Ovogodišnja je još posebnija jer na njoj javnost prvi put ima priliku vidjeti njihovu kćerkicu.

 

Lilibet Diana rođena je 4. lipnja i par ju je dosad brižno skrivao od medija. Iako je u ovom trenutku teško reći na koga malena Lili nalikuje, mnogi već govore kako je ipak više povukla na tatu.

 

Maleni Archie na prvu pak djeluje kao savršen spoj mame i tate, a glavica puna kovrčave crvene kose ne prestaje oduševljavati korisnike društvenih mreža, koji su jednoglasno zaključili kako je Archie presladak.

 

Ovaj ležerni obiteljski portret napravio je fotograf Alexi Lubomirski, kojem su dosad povjerenje poklonili u svim važnim prigodama.

 

Ovo je jedan od onih rijetkih i posebnih projekata i sretan sam što mogu biti dio toga. Čast mi je što mogu pratiti priču ove obitelji. Prvi put sam ih fotografirao kad su se zaručili, zatim na dan njihova vjenčanja, onda kao bračni par i sada gledam kako se njihova ljubav manifestirala u dvoje predivne djece, napisao je Lubomirski na Instagramu.

 

Meghan i Harry uputili su blagdansku čestitku suradnicima svoje organizacije Archewell, uz donacije humanitarnim organizacijama: U 2021. godini naša kći Lilibet stigla je na svijet. Archie nas je pretvorio u mamu i tatu, a Lili u obitelj. U vrijeme kad se radujemo 2022. godini, u vaše ime uplatili smo donacije za nekoliko različitih organizacija koje slave obitelji i brinu o njima.

Blagdanska čestitka vojvotkinje i vojvode od Sussexa

Piše: zadovoljna.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...