"Bixie": Kombinacija kratkih pramenova i boba obilježit će ovu zimu

 

bixie_frizura_kosa_bob_pixie_ljepota_zima_žena_journal

Kada je u pitanju promjena frizure, postoje dvije opcije - klasične opcije poput loba ili boba i nešto odvažniji izbori kao što su frizure "pixie" ili "buzz". Još jedna frizura stvorena za hrabre koja je trenutačno jako popularna i koja će obilježiti zimu 2021./2022. zove se "bixie".

 

Za razliku od frizure mixie, koja je spoj pixieja i fudbalerke, bixie kombinira pixie i omiljeni bob.

 

Kraća je od boba, a duža od pixieja. Vrat i lice su "slobodni", a spajanje dvaju stilova omogućuje vam da frizuru na najbolji način prilagodite vašem licu i stilu. Osim toga, ako nikad niste imali kratku frizuru, ova će biti manje šokantna od klasičnog pixieja za prvi put.

Kako su objasnili stručnjaci za kosu, bixie je frizura koja je odlična za sve koji su spremni za ozbiljan rez, ali nisu spremni za održavanje i obaveze koje sa sobom nosi stvarno kratka kosa.

 

Odlična je i za one koji žele kratku kosu, ali ne žele i pixie.

 

Početak zimske sezone odličan je trenutak za jednu ovakvu promjenu. Upravo u ovom periodu godine žene su mnogo otvorenije za nove početke, pa tako i za transformaciju kose.

U svakom slučaju, bixie je idealna frizura ako ste spremni za promjenu. Može se oblikovati na bilo koji način, ovisno o tipu kose. Rezultat će biti zabavna, svestrana frizura, prilagodljiva vašim crtama lica.

 

Ono o čemu ipak trebate dobro razmisliti prije ove frizure je predanost, odnosno jeste li spremni odvajati više vremena za održavanje i oblikovanje kose, koja možda neće biti zahtjevna kao kad osoba ima pixie, ali će zahtijevati više vremena od nekih dužih frizura.

 

Ako ste spremni - vrijeme je za bixie. 

Piše: zadovoljna.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...