Sexy & sweet: Stigao je kalendar heroja bez majice i slatkih životinja

 

Za ulazak u novu godinu obično se kupuju prigodni kalendari i rokovnici, a mi smo pronašle jedan toliko seksi da ćeš ga poželjeti nabaviti već danas. Naime, uključuje jako golišave australske frajere.

seksi-muškarci_kalendar-australskih-vatrogasaca_slatke-životinje_mace_psi_heroji_golišavo_nova-godina_zabava_lifestyle_journal
Vatrogasci su heroji. Spašavaju živote, bore se s vatrom te nam njihovo zanimanje općenito djeluje kao zanimanje za najhrabrije pojedince, a kada se sve to spoji još i sa jako seksi isklesanim tijelima, australskim naglaskom i slatkim životinjama - ostanemo bez daha od oduševljenja. Naime, 29. godinu za redom izašao je novi kalendar s australskim seksi vatrogascima u glavnoj ulozi - i to bez majica.

 

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju, ovi Australci su se odlučili razgolititi i pokazati svoje nabildane mišiće, a sve ne bi li sakupili novac te pomogli životinjama. Australian Firefighters Calendar je tako tijekom ove godine snimio 6 novih izdanja kalendara za 2022., a svima im je zajedničko to da će se novac od prodaje donirati u humanitarne svrhe zaštite životinja.

 

Tako su se seksi vatrogasci skinuli do pasa i pozirali s mačkama, psima, koalama, klokanima i još mnogim drugim slatkim životinjicama, a sve ne bi li im pomogli onda kada je to najpotrebnije. Tako će se dio novca od prodaje usmjeriti u centre za zbrinjavanje napuštenih životinja Australije, a drugi dio za očuvanje prirodnih staništa egzotičnih životinja te zemlje.

 

Novogodišnje izdanje za 2022. posebno je i po tome što su australski vatrogasci ujedinili snage s Greater Good Charities, organizacijom iz SAD-a koja pomaže obnoviti uništena životinjska staništa diljem svijeta. S obzirom da je ovaj kalendar svake godine dugoiščekivan te da mu prodaje dosežu vrtoglave brojke, uopće ne sumnjamo kako će prikupljeni iznos biti znatan.

 

Kalendari se već sad mogu naručiti na službenim stranicama, a do tada se možeš u nastavku diviti onim fotkama koje su nam dostupne online, bez kupnje.

 

6 izdanja po svačijem ukusu

Kao što smo rekle, kalendar dolazi u šest različitih izdanja - s mačkama, psima, konjima, egzotičnim životinjama, s klasičnim aktovima i ljetnim portretima seksi vatrogasaca. Zaštitno lice kalendara za 2022. je vatrogasac Ricky kojeg mnogi smatraju i najzgodnijim frajerom Australije uopće.

Slatki psići, zgodni dečki

Najpopularniji i najprodavaniji kalendar je uvijek onaj s vatrogascima i psima, a ove godine će mu ova fotografija biti naslovnica. Tko bi mogao odoljeti ovoj dvojici?

Snimanja tijekom cijele godine

Inače, projekt snimanja ovakvih kalendara s australskim vatrogascima ozbiljan je posao. Snimanja za sljedeća izdanja počinju u ožujku svake godine, a traju oko 6 mjeseci. Za priliku da budu u kalendaru zgodni vatrogasci moraju se natjecati i ići na casting, pa se na kraju fotkaju samo najveći sretnici.

Simbolična cijena za toliko ljepote

Svaki se kalendar može kupiti po cijeni od 22 australska dolara, odnosno po cijeni od 106 kuna. Mali je to iznos za uživanje u pogledu na ovakva tijela tijekom cijele godine.

Kako se odlučiti?

Ovi kalendari sadrže toliko fotografija zgodnih muškaraca da doista ne znamo kako bismo se odlučile koji nam je najdraži. Isto tako, životinje s kojima poziraju nerijetko su nevjerojatno šarmantne, pa je spoj zaista neodoljiv.

zena.rtl.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO