Madonna objavila nove fotografije i ponovo isprovocirala pratitelje

 

sramotno_provokativno_seksi_Madonna_fotografije_klix_journal_magazin

Madonna je izazvala lavinu kritika nakon što je objavila "sramotne" provokativne fotografije koje njeni pratitelji porede s pornografijom.

 

Oni smatraju kako je otkrila previše i da ovakvim fotografijama uzaludno pokušava vratiti staru slavu. Jedna osoba je napisala kako je "izgubila dostojanstvo ispod kreveta", a druga tvrdi "kako joj u ovim godinama očajno treba samopoštovanja".

 

Neki su je podsjetili kako njena djeca mogu vidjeti fotografije i da su "veoma ponosna" na nju. Misle kako je ovo bio hrabar potez osamdesetih godina prošlog stoljeća, ali da je sada naprosto neukusno.

Instagram je izbrisao fotografije, ali ih je Madonna ponovo objavila. Ona je, između ostalog, navela kako je zapanjuje to što živimo u kulturi koja dopušta da svaki centimetar ženskog tijela, osim bradavice, bude prikazan.

 

Inače, prošlog mjeseca za kritikovana zbog fotografija na kojima je rekreirala scenu smrti glumice Marilyn Monroe. klix.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...