Hranjiva ulja za lice... Izdvajamo 5 najboljih za njegu svih tipova kože lica

 

Collistar_Garnier_Guerlain_Loccitane_Revolution_ulja_ulja-za-kožu_ulja-za-lice_njega-lica_ljepota

Zimi je našoj koži potrebna dodatna doza hidratacije, a nju je najlakše dobiti uz hranjiva ulja za lice, zato smo izdvojili 5 odličnih, za baš sve tipove kože.

 

Zimi je naš najveći izazov zadržati optimalnu razinu vlage u koži koja vrlo lako i brzo pada zahvaljujući vjetru, suhom zraku u grijanim prostorijama, niskim temperaturama i slično. Zbog toga, izrazito je važno prilagoditi našu beauty rutinu i obogatiti je hranjivim proizvodima kako bismo izbjegli suhu kožu, osjećaj zatezanja na njoj i sve ostale negativne posljedice koje isušivanje kože ima.

 

Jedan od glavnih saveznika u njezi kože lica koji sprječava isušivanje i hrani kožu je ulje za lice. Zavirili smo u bogatu ponudu naših najdražih beauty brendova i izdvojili pet posebno dobrih, koji će revolucionirati vašu beauty rutinu i pomoći vam da se jednom zauvijek rješite suhe kože. Obavezno nastavite čitati i pronađite ono savršeno za sebe. Sigurni smo da nećete požaliti.

 

1. Collistar - Natura Precious Essence-Oil


2. Garnier - Bio Lavandin Smooth & Glow Facial Oil


3. Guerlain - Abeille Royale Youth Watery Oil

 

4. L’Occitane - Karité Face Comforting Oil


5. Revolution - Night Restore Oil

cromoda.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...