Najprivlačniji dugokosi rokeri svih vremena kojima su i žene zavidjele na frizuri

 

frizura_ljepota_rok-muzika_rokeri_muškarci_duga-kosa_celebrity_journal

Duga kosa i rock 'n' roll vole se javno već desetljećima. Ona je postala svojevrsni simbol tog glazbenog žanra, a to prije svega možemo zahvaliti slavnim rokerima koji se nisu željeli previše družiti s frizerskim škarama.

 

Neki od njih imali su toliko dobru kosu u najvećim danima svoje slave da su im čak i pripadnice ljepšeg spola zavidjele na frizuri.

 

Jedan od tih rokera je i Sebastian Bach. Slavni Kanađanin bio je frontmen grupe Skid Row od 1987. do 1996. godine, a za razliku od mnogih drugih dugokosih kolega glazbenika, on svoju kosu nije ošišao pod stare dane.

 

Naravno, na vrhuncu popularnosti nije previše mario za frizerske tretmane, ali danas priznaje kako se itekako mora potruditi da bi kosu održao u formi.

 

Tako je u intervjuu za magazin GQ priznao da je tretira keratinom, a redovito odlazi i na klasičnu fen-frizuru jer mu se volumen kose s godinama znatno smanjio.

 

Dreadlockse Lennyja Kravitza žene nisu poželjele kopirati, ali on je bez obzira na to također slovio kao jedan od najseksi dugokosih rokera.

 

Zavirite u galeriju i pogledajte 10 najzgodnijih dugokosih rokera svih vremena.

Piše: zadovoljna.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.