Čitateljice odabrale glumca kojeg žele vidjeti kao novog Jamesa Bonda

 

Daniel-Craig_james-bond_tom-hardy_nasljednik_agent-007_film_zabava_journal

Novi film o najpoznatijem tajnom agentu 007 počeo je igrati u kinima. "Za smrt nema vremena" je 25. film o Jamesu Bondu te peti i posljednji u kojem ga igra Daniel Craig, a pitanje na koje svi željno iščekuju odgovor je - tko će ga naslijediti.

 

O tome koga vidi kao svojeg nasljednika govorio je i sam Craig, posebno se dotaknuvši nagađanja da će ga naslijediti žena. Rekao je kako za žene trebaju postojati bolje uloge i uloge jednako dobre kao ona Jamesa Bonda, ali da najpoznatiji tajni agent treba ostati muškarac.

 

S njim se slaže producentica filma Barbara Broccoli, koja je također naglasila kako vjeruje da će Bond uvijek biti muški lik.

 

Nadam se da će biti mnogo, mnogo filmova snimljenih sa ženama, za žene, o ženama, ali ne mislim da moramo uzeti muški lik i dati ženi da ga glumi. Tako da, da, vidim Jamesa Bonda kao muškarca, objasnila je svoj stav i dodala kako će odluka o nasljedniku biti poznata iduće godine.

No, dok se čeka službena odluka, postoji cijeli niz imena koja se spominju kao mogući nasljednici Daniela Craiga. Mi smo nedavno izdvojili 16 potencijalnih kandidata koji su dio glasnih i manje glasnih šuškanja, a u našoj anketi pitali smo vas tko po vašem mišljenju treba biti novi James Bond.

 

Pobjedu je odnio glumac Tom Hardy (u trenutku pisanja teksta osvojio je 658 od ukupno 2542 glasa). Na drugom mjestu našao se glumac Idris Elba s osvojenih 445 glasova, a treći je Henry Cavill s 328 osvojenih glasova.

 

Jedino što nam sada preostaje je čekati odluku onih koji je donose i vidjeti jesmo li bili na dobrom tragu. 

Piše: zadovoljna.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO