Salma Hayek objavila fotografiju s kćeri Valentinom koju su mnogi usporedili sa mamom

 

valentina-paloma-pinault_kći_Salma-Hayek_glumica_porodica_zabava_miss7_journal_celebrity

Salama Hayek prilično je aktivna na svome Instagram profilu, ali vjerujemo kako bi njezini pratitelji htjeli znati i ponešto više o njezinom privatnom životu. Putena latino ljepotica pomno bira koje će detalje prikazati iz skladnog obiteljskog život koji već dugi niz godina gradi sa suprugom François-Henrijem Pinaultom. Njezini pratitelji zato su oduševili kada je 55-godišnjakinja objavila fotografiju sa svojom kćeri Valentinom Palomom Pinault i to povodom njezinog 14. rođendana.

 

 ‘’Moja draga djevojko, ti si mi sve. Blagoslovljen dan kada si ušla u moj život kako bi ga osvijetlila svojim blistavim svjetlom. Sretan rođendan, Valentina! Hvala ti što si kakva jesi’’, napisala je ponosna mama. 

Mnogi glumičini pratitelji pridružili su se čestitkama njezinoj kćeri. Neki su se iznenadili kako djeluje odraslo i neizbježno je usporedili sa svojom mamom.

 

 ‘’Predivna poput svoje mame’’, ‘’Princeza, podsjeća na Salmu’’, ‘’Nadam se da zna koliko joj je mama cool’’, samo su neki od komentara.

Ipak, bilo je i onih koji smatraju da Valentina zapravo više nalikuje svome ocu, 59-godišnjem francuskom milijarderu. Što ti misliš?

 

Salma Hayek za Valentininog oca Françoisa-Henrija Pinaulta udala se 2009. godine, a osim o njihovoj zajedničkoj kćeri povremeno se brine i o Augustinu ‘Augieju’ Jamesa kojeg je njezin suprug dobio u vezi sa supermodelom Lindom Evangelistom. François s prvom suprugom Dorothée Lepère ima 22-godišnjeg sina Françoisa i 19-godišnju kći Mathilde.

Prošlog mjeseca Hayek je svojim pratiteljima pokazala kako izgleda obiteljski odmor, a objavila je i fotografiju Augieja kako joj sjedi u krilu.

 

‘'Dolazi vikend! Sretan vam kraj tjedna’’, napisala je Salma.

Fotografiju i nagradila Augiejeva mama Linda s dva emotikona srca. miss7.24sata.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO