Petak je dan za ljubav prema sebi

 

Radni je tjedan pri kraju, opustite se i zabavite ritualom za koji vam treba samo ružičasta svijeća, papir i olovka, piše Sensa.

 

Pod okriljem Venere

Vladarica petka je Venera, planet ljubavi, ljepote, kreativnosti i povezivanja s drugima. Osim za druženje, opuštanje, kreativne pothvate i prepuštanje životnim užicima, to je savršen dan za tetošenje i iskazivanje ljubavi – pa tako i pravi dan da ugađamo sebi i iskažemo si ljubav. Među ostalim, i ritualom – jer petak je dan u tjednu za izvođenje rituala vezanih uz ljubav, ljepotu, partnerstva, društvene aktivnosti, užitke, umjetnost, kreativnost...

 

Podsjetnik na vlastite kvalitete

Počnite tako da zapišete pet stvari o sebi koje obožavate – cilj je da se podsjetite kako ste fenomenalni i sjajni. Kad vas to zagrije (a sigurno hoće!), zapalite malu ružičastu svijeću. U sebi ili naglas zatražite da vam njen plamen pokaže još načina na koje možete biti nježni i dobri prema sebi te si pokazati ljubav; da vas podsjeti kad je vrijeme da budete nježni i blagi prema sebi te da vam pomogne voljeti vlastite sjene.

 

Potom izrazite zahvalnost za podsjetnike koje ćete viđati svaki dan te za snagu da budete dobri prema sebi. Pustite da svijeća izgori do kraja ili je ugasite pa upotrijebite sljedeći petak (i petak nakon toga...), kad ćete ponovno izvesti ovaj ritual i nastavljati dodavati na popis stvari koje volite kod sebe.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...