Odjevna kombinacija kao stvorena za svaki jesenski ponedjelja

 

moda_fashion_jesen_hlače_odijelo_sako

Nakon vikend kojeg smo preveli u najležernijim odjevnim komadima , ponedjeljak donosi povratak u svakodnevicu i nekoliko modnih dilema. Što obući?, pitanje je na koje ćemo odgovor tražiti na svakoj polici i vješalici unutar našeg ormara. Osim besciljnog lutanja unutar garderobe, tjedan ispred nas obilježit će i promijenjivo vrijeme koje zadatak odabira outfita čini još težim.

 

Posljednji ljetni i prvi jesenski dani označit će početak promjene sezona i veliku promjenu garderobe. Izmjena sunčanih i kišnih dana i kaos unutar ormara jutarnje spremanje pretvorit će u malu modnu moru. Osjećaj da nemamo što obući dok stojimo ispred otvorenih vrata prepunog ormara svima je poznat.

 

Iako ćemo nerijetko pomisliti da je vrijeme za shopping, odgovor na pitanje što nositi već se nalazi unutar naše garderobe – u jako jednostavnoj odjevnoj kombinaciji s kojom ne možete pogriješiti.

Savršena odjevna kombinacija za početak tjedna donosi spoj ležernosti i udobnosti vikend kombinacija i eleganciju klasičnog poslovnog looka. Na početku jesenske sezone, taj ćemo look pronaći u spoju T-shirta i poslovnih hlača.

 

Omiljeni T-shirt savršenom jesenskom looku za ponedjeljak dat će dozu ležernosti i udobnosti, dok će se poslovne hlače klasičnog kroja pobrinuti za dozu elegancije. Ovaj jednostavan outfit izgledat će besprijekorno u neutralnim i/ili zemljanim tonovima koji će mu dati dodatnu dozu klasične elegancije.

 

Odjevna kombinacija koja spaja jedan od najležernijih i jedan od najklasičnijih modela u našim ormarima svoj trendi pomak pronaći će u zanimljivim ili neočekivanim modnim detaljima poput cool nakita, trendi cipela te praktičnih i efektnih torbica.

 

Jedinu dozu outfit inspiracije koju trebate za ponedjeljak, donosimo u nastavku!

journal.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.