Megan Fox u prozirnoj haljini privukla pažnju javnosti na dodjeli nagrada MTV-a

 

Megan-Fox_moda_fashion_nagrada-MTV_ revija_Moschino

Megan Fox ne prestaje iznenađivati javnost svojim modnim odabirima. Nakon što je ukrala svjetla reflektora na reviji Moschino, na dodjelu nagrada VMA MTV-a došla je u prozirnoj haljini.

 

Iako Megan nije strano da nosi prozirne kombinacije, a nerijetko viđamo i druge zvijezde kako nose prozirne haljine na crvenim tepisima, ali ono sto je uradila Fox zasigurno je zasjenilo mnoge.

 

Prozirne haljine često zaklanjaju stidne dijelove tijela i drže iluziju sa nevidljivim donjim rubljem i neprimijetnim šavovima, ali haljina popularne glumice je sasvim drugo. Sama haljina je imala uobičajene stvari koje zaklanjaju stidne dijelove, ali sa zadnje strane, njen donji veš plijenio je pažnju mnogih.

 

Fox je stigla sa svojim dečkom, Machine Gun Kelly, koji je zamijenio crni jezik i dugačke nokte za šminku na licu koji su izgledali kao biseri naneseni duž njegove vilice i jedne strane nosa. Na rukama je imao komplet prstenova koji su ličili na metalne vrhove prstiju pored sjajnog crvenog odijela sa perlama.

 

Njih dvoje zaljubili su se na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass". Megan je ubrzo nakon toga pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece, a za medije je jednom prilikom izjavila i kako bi se htjela udati za Kellyja.

klix.ba

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.