SMRT RASTAVILA NAJPOZNATIJI ŽIVOTINJSKI PAR: Uginula je roda Malena... Klepetan tuguje

 

Smrt je rastavila Malenu i Klepetana; danas svi tugujemo za Malenom

Najpoznatiji životinjski hrvatski par, Malena i Klepetan, rastavila je smrt (barem na ovom svijetu). Ukoliko volite životinje i pratite vijesti vezane za njih, zasigurno ste već čuli za Malaenu i Klepetana. Ljubavnu priču Malene i Klepetana Hrvatska i cijeli svijet prati već 19 godina. Naime, prije 28 godina penzioner i udovac Stjepan Vokić iz Brodskog Varoša pronašao je rodu Malenu propucanog krila. Nakon što je je našao, izliječio ju je i spasio joj život i od tada su njih dvoje svoje dane provodili zajedno isčekujući novo proljeće.

2002. godine Malena je pronašla ljubav svog života – Klepetana. Klepetan se Malenoj vraćao svakog proljeća i imali su čak 66 ptića. Svake jeseni Klepetan je odlazio u Afriku dok je Malena ostajala u selu sa Stjepanom i svako proljeće čekala ga da se vrati. 2019. godine se mislilo da je Klepetan preminuo kako se nije na vrijeme vratio svojoj Malenoj a ona za to vrijeme nije jela i odbijala je sve druge udvarače. Međutim ipak se vratio. Klepetan se vratio i ove godine i vidio je svoju Malenu živu ali njihova sreća je kratko trajala.

“11 dana nije jela, pokušao sam je hraniti, bila je tu kod mene u kući… Klepetan je ostao tu, ali ne želi u gnijezdo. On i dalje misli da je ona negdje, jako mi je teško. Imala je to slomljeno krilo već dugo i eto… Bio je i veterinar posljednjih nekoliko dana, ali rekao je odmah da joj nema pomoći”, potvrdio je Stjepan Vokić.

“Ostajemo Klepo i ja, on ako dođe i sljedeće godine, ja ću biti tu za njega”, dodaje shrvani Vokić.

RIP Malena nadamo se da ćeš se nekada ponovno ujediniti sa svojim Klepetanom.

soeursmagazine.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...