Počela je vladavina Lava: Ovaj znak uvijek mora biti u središtu pažnje

 

astrologija_zodijak_lav_astro_profiliranje_horoskopski-znak_vladavina-lava

William Shakespeare davno je rekao da je 'cijeli svijet pozornica', a horoskopski Lavovi smatraju da im na toj pozornici pripada najistaknutije mjesto. Tipičan Lav 'mora' biti u središtu pozornosti, a nerijetko u njega dolazi spontano i bez truda. Ponosnog držanja i širokog osmijeha, svojim će se upečatljivim opaskama i zvonkim smijehom brzo nametnuti u društvu i postati srce zabave

 

Bira li mjesto za izlazak ili restoran, prvi izbor bit će mu razvikano mjesto koje mu jamči da će biti viđen. Za to mu neće biti žao izdvojiti svotu koja nadilazi njegove platežne mogućnosti - i skromnije stojeći Lav teži isticanju. Radije će na rate kupiti odabrani komad dizajnerske odjeće nego napuniti ormar konfekcijskim krpicama.

 

Ženske pripadnice znaka rado posegnu i za upadljivim nijansama, nakitom, šminkom i obućom kako bi upale u oči, a zlatna je boja gotovo obavezan dio njihovog modnog izričaja. Šarmantan i isprva ugodan sugovornik, nakon nekog vremena može postati previše pričljiv stekne li dojam da je slušatelj prijemčiv za njegove riječi. Također, može svisoka održati lekciju ili prezirno prekinuti konverzaciju ako mu druga strana ide na živce.

Pozove li vas u goste, možete biti sigurni da će se pokazati kao sjajan domaćin koji će pred vas iznijeti birane zalogaje i pića. Ne očekujte da će vam dopustiti da se prometnete u zvijezdu večeri. S druge strane, dat će sve od sebe da vas dobro zabavi pa vam to neće preteško pasti. Komplimenti su savršena formula za stjecanje njegove naklonosti, ali morat ćete se potruditi biti uvjerljivi i maštoviti da ne posumnja u laskanje iz koristoljublja.

 

Kreativan i rođen za središte pažnje, orijentira se na zanimanja koja imaju veze s auditorijem, bilo da je riječ o modi, masovnim medijima, filmu, kazalištu, glazbi ili sportu. Stoga među slavnim glumcima, pjevačima i sportašima možemo naći priličan broj pripadnika tog znaka.

Najdugovječnija rock zvijezda Mick Jagger, vladarica pop scene Madonna i najveći igrač američkog nogometa Tom Brady pripadaju tom znaku. Glumačka scena još više vrvi Lavovima, od legendi Roberta de Nira i Arnolda Schwarzeneggera, zvijezde srednje generacije Bena Afflecka do Daniela Radcliffea, proslavljenog Harryja Pottera, lik iz mašte još jedne Lavice - J. K. Rowling. tportal.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.