Ljetne pedikura i manikura koje morate da isprobate

 

Svaka žena u ormaru ima barem jednu omiljenu bijelu, ljetnu haljinu. Isto tako se negdje u bespućima vašeg ormara sigurno nalazi barem jedna bijela, oversized košulja koju volite nositi ljeti preko kupaćeg kostima. To je zato jer je bijela boja kao stvorena za ljeto. Ne radi se samo o odjeći, nego i o modnim dodacima, od privjesaka sa slatkovodnim biserima, do vaše bijele kožne torbice. Ono što je nama najzanimljivije je i to kako je bijela boja uspjela prijeći i u beauty svijet pa imamo i odgovarajuće manikure i pedikure. Dovoljno je suptilna da se još uvijek smatra neutralnom, a opet dovoljno intenzivna da čini prave statement manikure. Isto tako, ne smijemo zaboraviti da bijeli lak za nokte pristaje svim tonovima kože i jednako lijepo izgleda na noktima bilo koje duljine i oblika.

 

BIJELI LAK ZA NOKTE MORA BITI KVALITETAN

Svatko tko je ikad nosio bijeli lak zna koliko on može biti problematičan. Ako mu je tekstura prerijetka morate nanijeti pet slojeva da biste dobili intenzivnu boju. S druge strane, ako je pregust i preintenzivne, bijele boje, onda vam nokti izgledaju kao da ste ih nalakirali korektorom. Da bismo vam pomogli pronaći zlatnu sredinu, donosimo vam nekoliko prijedloga stručnjaka vezano uz njihove omiljene bijele lakove za nokte. Od potpunog prekrivanja do nježno bijelih klasika. U nastavku možete naći bijele lakove za nokte koji vas definitivno neće razočarati. Smatrajte ih besprijekorno dobrom investicijom za zaokruženi ljetni styling.

journal.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.