Christie Brinkley dokazala da je bijela boja prikladna i za dame iznad 50

 

moda_stil_stajling_trendovi_christie-brinkley_modna-kombinacija_bijela-boja

Christie Brinkley, američka ljepotica koja je žarila i palila modnom scenom još u 80-ima, iako je ove godine proslavila 67. rođendan, izgleda senzacionalno

 

Manekenska legenda koje se mnogi sjećaju i iz spota 'Uptown Girl', njezinog danas bivšeg supruga glazbenika Billyja Joela, izgleda fantastično u sedmom desetljeću, a tajnu mladolikosti pripisuje zdravom načinu života, vegetarijanskoj prehrani i redovitim bavljenjem sportom.

 

Lijepa plavuša ponovno je napravila pomutnju na društvenim mrežama gdje je vrlo aktivna.

 

Slavna manekenka i model koja se i sa svojih 67 godina može pohvaliti skladnom figurom, svojim je 'all white' stajlingom dokazala kako bijela boja nije rezervirana samo za 20-i-nešto-godišnjakinje.

 

U bijelom kombinezonu koji je istaknuo poprsje i vitku figuru s potpisom Halstona, Christie je izgledala kao da je upravo sišla s modne piste, a njezini su obožavatelji bili oduševljeni viđenim.

 

Inače, u jednom je ranijem intervjuu, Brinkley ispričala da se i dalje namjerava fotografirati u kupaćem kostimu.

 

'Objavljujem te fotografije jer mi se mnoge žene javljaju i zahvaljuju govoreći da sam promijenila način na koji ljudi razmišljaju o nečijoj dobi', rekla je tad Christie.

 

Otkrila je da joj je drago da su se danas ipak neke stvari vezane uz žensku ljepotu promijenile na bolje.

 

'Nekad su mnogi mislili da žena u dobi iznad 30 godina ne treba imati kosu dulju od ramena ili nositi suknju iznad koljena. Za mene je to uvijek bilo limitirajuće', rekla je proslavljena manekenka.

tportal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...