5 pravila zrelih žena koja donose sreću - usvojite ih već danas!

 

ZRELA-ŽENA_SREĆA_ENERGIJA_ŽIVOT
Zrele žene znaju šta hoće i više ne padaju u iste zamke. Njihovo iskustvo je njihova glavna moć. Spremne su da osvoje nove snove i pojure nove želje, bez osvrtanja na prošlost. One žive ispunjen život u skladu sa svojim bićem, a evo kojih se pravila pridržavaju:

 

1. Izaberite one koji su izabrali vas

 

Vrlo jednostavno pravilo koje će vas spasiti od gubljenja vremena, energije i truda. Izbor onih koji su vas već izabrali olakšaće sve u životu. Izaberite muškarca koji je već odlučio da ste vi jedini za njega... Recite "Da" poslu koji vas želi kao svog zaposlenog. Sprijateljite se sa osobom koja vas smatra njegovim prijateljem, a ne samo sa poznanikom...

 

2. Sve dolazi na vreme. Ako ne dođe, onda još nije vreme.

 

Ovo pravilo štedi mnogo energije i vremena. Prihvatite da vam život daje stvari koje želite u pravo vreme i na pravom mestu. Nastavite da se trudite, a pravi sled pozitivnih događaja očekuje vas u idealnom trenutku.

 

3. Nikad ne reci nikad

 

Ne mislite da će se sve uvek odvijati prema vašem planu. Ponekad život ima svoje planove za vas, čak i one koji vam ne pričinjavaju zadovoljstvo. Prihvatite promene koje se dešavaju, prihvatite svoje greške za koje ste govorili "nikada" i živite punim plućima, nastavite svoj let dalje.

 

4. Ne plašite se ničega

 

Ne trošite dragocene trenutke života na strah. Suočite se sa njim, odbacite ga i ne dozvolite da vas sabotira. Strah od odbijanja, strah od rizika, strah od neizvesnosti i promena - sve ove strahove zrela i srećna žena odbacuje i živi van granica i pravila koja su drugi postavili.

 

5. Pala sam, ali sam otresla prašinu i nastavila napred

 

U životu često naiđemo na kamen spoticanja. Ali, umesto da ostanemo u prašini i blatu i očajavamo zbog neuspeha, otresimo prašinu i nastavimo podignute glave dalje. ovo je baš ono što bi zrela žena uradila kada joj nešto ne pođe po planu.

sensa.mondo.rs

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO