Nova verzija boba rezervirana za coolerice: Frizeri kažu kako je super za ljeto i sve traženija u salonima

 

frizura_kosa_bob_ljepota

Riječ je o tzv. the boy band bobu, odnosno frizuri koje podsjećaju na one kakve su nekad nosili članovi boy bandova, poput Backstreet Boysa.

 

Kako nam se bliže ljetni dani, tako su mnogi u potrazi za osvježenjem kad su u pitanju frizure, a ako i sami želite promjenu, bob je uvijek dobra ideja. Riječ je o najtraženijoj frizuri koja već sezonama ne silazi s trona najpopularnijih, a svakih nekoliko mjeseci, pojavi se nova verzija koju trendseterice jednostavno obožavaju.

S krajem svibnja sve se više priča o varijanti koja je kao stvorena za coolerice, a Glamour piše kako je upravo ta frizura sve traženija u frizerskim salonima. Riječ je o tzv. the boy band bobu, odnosno frizuri koje podsjećaju na one kakve su nekad nosili članovi boy bandova, poput Backstreet Boysa. Ipak, ne trebate se bojati da ćete postići imidž kakav je Nick Carter nosio 1996. jer ova verzija izgleda baš jako chic.

 

- Boy band bob kraći je od klasičnog boba, a specifičan je po dužim pramenovima na prednjoj strani koji sežu do jagodica na obrazima. Pramenovi se mogu stilizirati s genijalnim ukrasima za kosu kako biste frizuri dali vlastiti stilski potpis. Također, može se nositi i sasvim jednostavno, što izgleda jako sofisticirano, a kosa ima teksturu i nostalgičan prizvuk - pojašnjavaju frizeri za Glamour.

Za održavanje ovakvog boba, frizeri preporučuju korištenje šampona za sjaj koji će joj, osim sjaja, pružiti i mekoću te joj omogućiti da bude glatka.

 

- Šišanje dugačke kose na kratku frizuru nije nimalo jednostavan potez, no dobra je vijest što će kosa tako biti još zdravija. Dodatno je možete poboljšati upotrebom regeneratora prilikom pranja kose. Stilisti također preporučuju korištenje spreja za teksturu koji će osigurati volumen i svježinu.

diva.vecernji.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...