Konačno! Poznat datum premijere novog nastavka serije Prijatelji!

 

humoristička-serija_prijatelji_David-Schwimmer_Jennifer-Aniston_Courtney-Cox_Matthew-Perry_Lisa-Kudrow_Matt-Le-Blanc

Jedna od najslavnijih i najgledanijih humorističnih serija svih vremena, "Prijatelji", koja se snimala od 1994. do 2004. i postala fenomen pop-kulture, ne prestaje oduševljavati ni 17 godina nakon svog završetka

 

Bezbroj puta spekuliralo se o tome hoće li se ikada snimiti nastavci ili barem specijal, a sada napokon stiže lijepa vijest – za manje od dva tjedna vraćaju se Ross, Rachel, Monica, Chandler, Pheobe i Joey. Sve je snimljeno.


SLAVNI GOSTI U NOVOM IZDANJU

 

Osim nenadmašive šestorke koju su utjelovili David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow i Matt Le Blanc, u ovom ćemo dugo iščekivanom specijalu gledati i neke vrlo vrlo nam drage i poznate osobe.

 

Vraća se Tom Selleck, koji je u originalnoj seriji utjelovio Monicinu veliku ljubav i prijatelja njezinih i Rossovih roditelja, dr. Richarda Burkea. Tu su i spomenuti njihovi roditelji koje su utjelovili Elliott Gould i Christina Pickles.

 

Dakako, sve to ne bi bilo jednako da se ne vraćaju i nezaboravna Janice koju je utjelovila Maggie Wheele, James Michael Tyler kojeg smo gledali u ulozi konobara Gunthera vječno zaljubljenog u Rachel, Larry Hankin kojeg pamtimo kao raščupanog susjeda s kata ispod koji se uvijek žalio na buku, a tu je i Reese Witherspoon koja je igrala epizodnu ulogu kao Rachelina mlađa sestra.

 

Pridružit će im se i niz impresivnih imena sa svjetske glazbene, filmske, kulturne i sportske scene.

Neka od njih vrlo su neočekivana. Tako će se među njima naći nogometaš David Beckham, pjevač Justin Bieber, popularna azijska muška grupa BTS, voditelj James Corden, manekenke Cindy Crawford i Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, glumci Kit Harington i Thomas Lennon, glumica Mindy Kaling, kao i aktivistica Malala Yousafzai.

Međutim, iako postoji temeljni scenarij, riječ će biti uglavnom o improvizaciji. Iako će omiljena šestorka biti na okupu, nažalost, nećemo gledati Rossa, Rachel, Joeyja, Pheobe, Monicu i Chandlera nego stvarne ljude koji su ih utjelovili.

 

Naime, jednom prilikom David Schwimme rekao je: Bit ću David, a ne lik kojeg sam glumio. Svi smo predstavljeni kao mi sami, mada smo svi pročitali dio teksta.

 

Neovisno o tome, s nestrpljenjem očekujemo 27. svibnja kada će se epizoda naziva Ona u kojoj su ponovno zajedno (The One Where They Get Back Together) premijerno prikazati pretplatnicima HBO Maxa.

 

Pogledajte prvi trailer koji su mnogi ljubitelji serije opisali kao emotivan i dirljiv, iako se u njemu gotovo ništa ne otkriva.

 

Piše: zadovoljna.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.