J.Lo opasno visoko podigla haljinu i pokazala istreniranu stražnjicu... Zanimljiva je ruka koja se našla u kadru na tom području

 

Jennifer-Lopez_J.Lo_seksi_haljina_stražnjica_trening_majami_Ben-Afflec

Jennifer Lopez odrađivala je seksi snimanje na kojem je nosila haljinu s visokim prorezom, a ako je suditi prema fotografijama, pjevačica i glumica blista nakon prekida duge veze.

 

Jennifer Lopez (51) odbija komentirati svoj odnos s Benom Affleckom (48) koji intrigira javnost i posvetila se poslu.

 

Pjevačica je uhvaćena na snimanju u Miamiju. Ne zna se na čemu točno radi, iako strani mediji smatraju da je riječ o reklami. Jennifer je blistala dok je nosila crvenu haljinu sa seksi, visokim prorezom na desnoj nozi, kardigan i štikle.

 

Lopez je odjevnu kombinaciju upotpunila naušnicama, velikim zlatnim ringovima, a imala je raspuštenu kosu. Pjevačica je i zaplesala na setu, zbog čega se prorez na haljini razmaknuo i pokazao njezine istrenirane noge.

Njezin dobar izgled pohvalio je i stilist Rob Zangardi, koji je objavio njezinu seksi fotografiju. "Taj sjaj J. Lo", napisao je uz objavu na kojoj drži Jenniferinu nogu dok poziraju u ogledalu i vidi se dobar dio njezine stražnjice jer joj je haljina podignuta.

 

"Ovo je najseksi stvar koju sam ikad vidjela", "Navršit će 52 godine, a ima najbolje tijelo na svijetu", "Ona je kraljica", "Ovo je tako seksi", "Gdje se ja mogu prijaviti za tvoj posao?", komentirali su Robovi pratitelji.

dnevnik.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO