Predivna priča Šon Konerija: Nakon 40 godina braka i dalje je drži za ruku i zove "Ljubavi"

 

son-koneri_ljubav_zivotna-prica_brak_james-bond_glumac_celebrity

Britanski glumac i producent Šon Koneri proslavio se kroz mnoge filmove. Najpoznatija njegova uloga je James Bond. Poznati glumac je 2003. završio karijeru i živi sa voljenom suprugom na Bahamima.

 

Nakon 40 godina zajedničkog života, Šon Koneri svoju suprugu i dalje naziva "Ljubavlju svog života" i drži je za ruku u javnosti. Upoznali su se 1970. godine na golf turniru u Maroku. Zaljubili su se doslovno na prvi pogled. Glumac, koji sada ima 89 godina, rekao je u intervjuu za The Sun da ga je pogodila njena ljepota i odmah je nazvao "ma cherie" (draga, voljena).


son-koneri_ljubav_zivotna-prica_brak_james-bond_glumac_celebrity

Intenzitet strasti bio je fantastičan - iskre su letjele. No, uprkos činjenici da je početak veze izgledao kao prizor iz holivudskog filma, njihova ljubavna priča ni izdaleka nije bila savršena. Činjenica je da su oboje iza sebe već imali neuspješne brakove.

 

Svoju romantičnu bajku nisu odmah započeli, već su bili 2 godine razdvojeni prije nego što su se ponovo spojili. Šon Koneri je bio oženjen australijskom glumicom Diane Cilento, s kojom je odgojio sina Jasona (takođe je postao poznati glumac).

 

A Mišel je bila dva puta udata i odgojila je troje djece. U maju 1975. godine, vjenčali su se i zavjetovali da će biti jedno s drugim do posljednjeg daha, dok su se davnih devedesetih zauvijek preselili na Bahame. Oni i dalje žive na Bahamima i uživaju u međusobnom društvu.


son-koneri_ljubav_zivotna-prica_brak_james-bond_glumac_celebrity

Pokazalo se da je brak bio vrlo uspješan - i dalje hodaju držeći se za ruke i izlaze na sastanke. Njihova ljubav zaista je prošla najvažniji test - test vremena. „Mišel je najneobičnija žena na Zemlji. Zajedno smo gotovo 45 godina i sa sigurnošću mogu reći da je ona ljubav mog života.

 

Za mene nema veće radosti od odlaska na spojeve s njom. Još uvijek dogovaramo romantične sastanke, možete li zamisliti? " kaže Šon. Ljubavnici su toliko srećni u svojoj privatnosti da se praktički ne pojavljuju u javnosti. U oktobru 2009. godine, u intervjuu za magazin Wine Spectator, glumac je izjavio da ima problema sa srcem, ali da je voljena žena za njega najbolji lijek. Tako 89-godišnji glumac uživa u životu i odlično je raspoložen.

pult24.info

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...