Vinarija u Kaliforniji plaća 10.000 dolara mjesečno da tamo živiš i radiš godinu dana

 

vino_grožđe_vinarija_kalifornija

Voliš vino i tražiš posao iz snova? Vinarija “Murphy-Goode” u okrugu Sonoma u Kaliforniji, nudi jednogodišnju poziciju sa 10.000 američkih dolara mjesečne plate za rad u vinogradu! Ako si poznavatelj vina i potrebna ti je promjena u karijeri, možda će ti ova prilika otvoriti apetit za grožđem i vinom. Sretni kandidat ili kandidatkinja, ne samo da će steći dragocjeno iskustvo radeći u vinskoj industriji, već će živjeti u idiličnom gradu Healdsburg, bez najamnine za stanovanje tokom cijele godine.


“Imamo posao koji će vas oduševiti”, kažu iz vinarije Murphy-Goode. Porodična firma traži nekoga ko “živi život kao da uzima gutljaj po gutljaj vina”. Položaj je otvoren za osobe starije od 21 godine i dovoljno je da pošalješ video vinariji Murphy-Goode i objasniš „zašto želiš ovaj posao“. Saznaj više na njihovoj stranici.

vino_grožđe_vinarija_kalifornija

Prvih 90 dana posla uključivaće obuku i rad sa Daveom Readyjem, koji će te naučiti sve aspekte berbe grožđa. Zatim će ti pomoći da odabereš put, koji odgovara tvojim vještinama i interesima. Zatim slijedi rad u prekrasnim vinogradima i degustacija vina.


Zvuči kao posao iz snova? Za posao se možeš prijaviti do 30. juna. Posao počinje oko septembra 2021. godine.

ultra.ba

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.