Pulover haljine stvorene za poslednje zimske dane i prijelazno razdoblje

 

moda-pulover-haljine-odjeća-žene-fashion

Uvijek s dozom udobnosti, ali i elegancije, pletivo je nezaobilazni dio baš svakog zimskog ormara, a važnu ulogu odigrat će i u prijelaznom razdoblju i prvim proljetnim danima. Osim njegove praktične strane, pletivo se svake sezone ističe i svojim trendi karakterom koji mu donosi spoj s nekim od najpoželjnijih krojeva, silueta i detalja. Bijeli pulover, crna dolčevita i sivi kardigan uvijek su dobar dodatak looku za prijelazno razdoblje kada su temperature još uvijek jako niske usprkos sve sunčanijim i vedrijim danima. Ipak, kao apsolutni it komad i ove će se godine istaknuti pulover haljine.


Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, haljina je uvijek jedan od najpoželjnijih komada u ženskom ormaru. Jednostavna i elegantna, praktična i ženstvena, svaka haljina u jednom jedinom komadu donosi cijelu kombinaciju što odabir outfita čini brzim i jednostavnim. Kako bi kreirali savršenu haljinu za posljednje zimske dane i prijelazno razdoblje, modne kuće, dizajneri i brendovi omiljene modele haljina spojili su s još jednim modnim favoritom – ugodnim i toplim pletivom.


Oversized modeli spojit će se s tenisicama ili ravnim čizmama na vezanje u military stilu kako bi stvorile ležerni outfit za opuštene vikende, dok će elegantni midi modeli u kombinaciji s jednako klasičnim i elegantnim salonkama ili gležnjačama s udobnom potpeticom biti savršeni izbor za poslovni look. Dozu svježine i savršenu najavu proljetne sezone ispred nas omiljenoj haljini u novim kolekcijama donose pastelne boje i efektni izrezi.


U nastavku donosimo najbolje modele u kojima ćemo dočekati proljeće i prve tople dane!






















journal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...