Jen Selter ti donosi savjete kako odmah ujutro biti pozitivna i produktivna

 

vježbe_disanja-zdrave_namirnice-zdrava_hrana

Ona je jedna od najpoznatiju guza Instagrama, famozna Jen Selter? Mnogi je prate, a imaju i zbog čega.


"Dijelit ću korisne savjete koji se odnose na sve stvari, kondiciju, modu, hranu i produktivnost! Posljednjih devet godina stalno radim svoj vlastiti posao i usput sam naučila toliko stvari! Jedva čekam podijeliti ove informacije s tobom kako bih ti pokazala male načine kako povećati svoju učinkovitost ili poboljšati svoje zdravlje!" napisala je Jen u svom postu na Instagramu.


Danas govorimo o povećanju jutarnje produktivnosti.


Svi imamo one dane kada se probudimo osjećajući se bezvoljno. Evo mojih najdražih savjeta za pokretanje jutarnje produktivnosti:


Pospremi krevet! Ovaj jednostavan zadatak pomoći će ti da se osjećaš kao da si nešto već postigla i motivirati te da nastaviš dalje.


Presvuci se iz pidžame! Da, svi mi volimo dugo ljenčariti i vući se po kući u pidžami, no presvlačenje iz pidžame pomoći će ti da budeš produktivnija, pogotovo ako radiš od kuće!


Hidratiziraj se uvijek!


Hrana je gorivo. Zdravi doručak najvažniji je kako bi svom tijelu dala energiju koja mu je potrebna da se usredotoči i ostane na nogama tijekom cijelog dana. Obavezno slušaj svoje tijelo!


Zapiši svoje planove! Lako se osjećati preplavljenom velikim opterećenjem zbog posla, zato je važno podijeliti dan na prihvatljive dijelove i odrediti 3 do 5 najboljih stvari koje želiš završiti do kraja dana! Osjećat ćeš se ispunjeno!


I pokret! Čak i 5 minuta istezanja pomoći će ti da ti krv brže procirkulira i pokrenuti te lakše ujutro, uz to pomaže povećati energiju i sreću. To je to!


Osim što učestalo dijeli planove vježbi, tu su, naravno, i planovi prehrane. Pogledaj jedan recept za savršen doručak ili svaki zalogaj bogat proteinima po receptu Jen Selter.


A poslije ovako dobrog obroka, šteta je ne odraditi i dobar trening. Oprema ti nije potreba, samo tijelo, volja i pozitivna energija!

miss7zdrava.24sata.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...