pokloni-valentinovo-uradi_sam-dan_zaljubljenih

Iako se ljubav slavi svaki dan, Valentinovo je posebna prigoda kada svoje nježne ili jače polovice možete iznenaditi pokojom sitnicom. No, u vrijeme pandemije i viška vremena koje biste inače uložili u lutanje trgovačkim centrima, idealna je prilika da se sami bacite u izradu poklona. Ako nemate ideje, ne brinite, donosimo vam nekoliko jednostavnih uradi-sam poklona.


Kolačići u obliku srca

Svoj poklon možete i ispeći, a u ovim slasnim kolačićima ćete oboje uživati. Priredite svoju omiljenu smjesu za tijesto, izrežite kolačiće uz pomoć kalupa u obliku srca te ih nakon pečenja ukrasite raznobojnim jestivim glazurama. U čašu ili visoku staklenu posudu stavite izrezane kockice stiropora te preko njih posipajte šećer u prahu dok se ne popune praznine, a otvor prekrijte stiroporom. Roštilj štapiće skratite na željenu dužinu i fiksirajte u posudu, a na vrhu štapića nabodite kolačić. Posudu ili čašu možete dodatno ukrasiti nekim ljubavnim natpisima ili simbolima koji za vas imaju neko posebno značenje.

pokloni-valentinovo-uradi_sam-dan_zaljubljenih

Ukrasna svijeća s motivom

Romantična večera u dvoje uz svijeće je tradicionalan način obilježavanja Valentinova. Neka ova večera bude posebna uz ručno izrađene personalizirane svijeće. Sve što trebate za izradu je ukrasna svijeća, po mogućnosti većeg promjera, rezač za linoleum, kemijska olovka i olovka s tekućim šljokicama, ljepljiva traka i personalizirani print.


Preko svijeće trakom zalijepite vaš print (možete skinuti predložak s interneta ili izraditi vlastiti u nekoj od grafičkih aplikacija), zatim kemijskom olovkom ocrtajte oblik na svijeću, jače pritiščući. Kada je oblik vidljiv na svijeći izdubite ga rezačem, a prazninu popunite pomoću olovke s tekućim šljokicama.


Čarape s personaliziranim uzorkom

Ovaj jednostavan i simpatičan poklon će itekako razveseliti vašeg partnera ili partnericu. Dovoljno je tek kupiti čarape po izboru i boju za tekstil, a za ostalo je potrebna vaša kreativnost i razigranost. Postupak nije kompliciran, a rezultat će biti poklon od srca. Ako nemate jasnu ideju kako započeti, inspiraciju potražite na linku.


Ljubavna čestitka u obliku poklona iznenađenja

Trud koji se isplati svakako je ova prekrasna čestitka iznenađenja. Izrada zahtijeva tek mapu kolaž papira, bojice, šljokice, poneku mašnu i vašu spretnost i strpljenje. Ovo je najljepša i najoriginalnija ljubavna čestitka koju možete pokloniti nekom posebnom. Ideje i postupak izrade pogledajte u videu.


Ljubavni okvir za slike

Ako imate slike trenutaka koji mnoge znače vama i vašoj boljoj polovici, zašto ih ne biste uokvirili u ručno rađeni okvir i poklonili na Dan zaljubljenih? Takav poklon je vrlo osoban i simboličan prikaz vaše ljubavi. Uputstva možete pogledati na linku.
naturala.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...