Horoskopski znakovi koji uopće nemaju smisla za humor

 

horoskop-humor

Ako ćemo vjerovati astrologiji, smisao za humor uveliko ovisi i od horoskopskog znaka u kojem je osoba rođena, a šest znakova izdvaja se među onima čije šale jednostavno ni ne mogu nazvati šalama.


Evo koji su to znakovi.


Rak

Rak sve shvaća previše ozbiljno i postavlja se previše zrelo u svakoj situaciji. Život ponekad zahtijeva ozbiljnost, ali ako se ne možete nasmijati, barem ponekad, život će vam biti totalna dosada i svi će vas smatrati totalnom dosadom.


Škorpion

Škorpion će tu i tamo pokušati baciti neku šalu, ali tu šalu skoro nitko neće razumjeti jer se sa Škorpionima nikad ne zna što zapravo misle. Jesu li ozbiljni ili ne? Njihove šale često zvuče kao uvrede i mogu povrijediti druge.


Strijelac

Strijelci će se šaliti kako bi privukli pažnju, ali neće dva puta razmisliti prije nego što nešto izgovore. Kao i u slučaju Škorpiona, njihovi pokušaji smisla za humor često zvuče kao nešto sasvim drugo.


Jarac

Jarčevi su hladni baš kao i mjesec u kojem su rođeni, a to vrijedi i za njihov smisao za humor. Ne vole se previše zabavljati, tako da, čak i kad se našale, ljudi misle da su ozbiljni.


Djevica

Djevice su previše fokusirane na druge aspekte života da bi ih zanimao smisao za humor. Do toga im jednostavno nije stalo. Ne shvaćaju šale niti vole da ih zbijaju. Jednostavno to nije za njih.


Ovan

Ovnovi su jako tvrdoglavi i jako često ne znaju primiti šalu, pogotovo na svoj račun. Sve shvaćaju previše ozbiljno i teško da ćete od njih čuti da se smiju tuđim šalama.
hr.n1info.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...