5 razloga zbog kojih su "komplicirani" vodenjaci savršeni partneri

 

zodiac-zodiac_signs-valtines_day-love-cupid-love_in_air-pretty_woman-romatic_movies-romanceromantic_night

"Tepa" im se da su najkompliciraniji i najnekonvencionalniji horoskopski znak. Radi se, naravno, o vodenjacima - znaku, odnosno osobama koje je tako lako razlikovati od drugih.

 

Opisuje ih se kao neobične, introvertirane i pomalo revolucionarne osobe, a vodenjaci su pored toga i najbolji životni partneri koje možete imati.

 

Oni koji imaju vodenjaka uz sebe već sad znaju da je uz njih odan, brižan i ineligentan partner koji uvijek pronalazi način da bude uz svoju partnericu.

 

Oni u čije živote vodenjaci tek ulaze ili će ušetati u nekoj daljoj ili bližoj budućnosti, u nastavku mogu pročitati pet razloga zašto će dobiti najboljeg moguće partnera.

 

1. Vodenjaci su pametni, ali stvarno pametni

Ovdje ne pričamo o konvencionalnoj pameti. Pričamo o tome da kada vodenjaku nešto probudi znatiželju, on će istražiti svaki mogući kut teme. Njegova žeđ za znanjem čini ga savršenim partnerom jer vam nikada neće ponestati tema za razgovor.

 

Kada pronađu neki fokus, vodenjaci su nezaustavljivi. Kada ih dovedete pred roditelje, točno će znati što trebaju reći. Kada ih dovedete prijateljima, bez brige, u stanju su zabaviti svakoga.

 

2. Izbjegavaju konflikte

Startna pozicija vodenjaka uvijek je neutralna. Imaju snažan osjećaj za poštenje i poštivanje drugih. Sukobe izbjegavaju ne zato što su pasivni, nego zato što sebe stavljaju na prvo mjesto.

 

Iako su odlični posrednici, nisu nametljivi. Ako se prema njima ne odnosite s poštovanjem, teško ćete dobiti drugu priliku.

 

Vodenjaci nemaju vremena za gluposti i besmislene rasprave koje nikako neće nigdje dovesti. Zato s vodenjakom pored sebe možete biti sigurni da nećete biti dio besmislenih, a neugodnih svađa.

 

 

Uvijek će reći što im je na umu kako bi popravili situaciju prije nego ona bespotrebno eskalira. Odbojnost prema konfliktima posljedica je njihova samopouzdanja.

 

3. Vodenjaci su neovisni

Svatko treba jednog vodenjaka u životu, ali vodenjak ne treba nikoga. Njihova neovisnost očituje se u svim aspektima njihova života, od toga s kim se druže i izlaze pa do karijere. Znaju da novac ne raste na drveću i da veze ne uspijevaju zahvaljujući čaroliji.

 

Vodenjak zato nikad neće biti ovisan o svojoj partnerici, što je dobro i za vas jer ćete uvijek imati vrijeme za sebe.

 

Snažan i neovisan samo su neke karakteristike Vodenjaka. Pazite dobro da ga ne ugušite jer ga ništa ne užasava više od oduzimanja slobode.

 

4. Praktični su

Ako želite partnera koji vjeruje u jednoroge, vodenjak nije najpametniji izbor. Ako pak želite nekoga tko je praktičan i racionalan, onda je vodenjak idealan izbor.

 

Ako ste osoba koja ima tendenciju pretjerivanja u nekim stvarima, primjerice u trošenju novca, vodenjak je ravnoteža koja vam treba u životu. On će biti vaš glas razuma koji će vam šapnuti u uho kada odete predaleko.

 

5. Vodenjak će vas znati smiriti

Ako tražite osobu koja zna reći nešto više od sve će biti u redu, onda je vodenjak životni partner za vas. Vodenjaci, naime, uvijek znaju što reći, a sve to s primjesom humora i lakoće.

 

Razgovor s njima nikad nije usiljen i iskreni su u svemu što rade. Vodenjak će bez problema popraviti vaš dan i riješiti emocionalne probleme s kojima se možda borite.

 

Sve ovo gore imajte na umu kada vam za oko zapne jedan vodenjak.

zadovoljna.dnevnik.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!