MALE A ZNAČAJNE PROMENE: Ovi Feng šui lekovi sprečiće odliv novca iz vašeg doma

 

feng_shui

Ako ovo nije jednokratan scenario, odnosno ako iz meseca u mesec uviđate da imate sve veće odlive novca, nešto je potrebno uraditi po tom pitanju. S vremena na vreme, svi iskusimo veće trošenje novca usled neplaniranih izdataka, poput popravki po kući i sl, ali ako novac jednostavno odlazi niz slivnik, uprkos svim vašim naporima, možda možete da utičete na njega metodom Feng Šuija. Fokusirajući se na potencijalna curenja novca od samog starta, moći ćete da zaustavite odliv, a potom i da primenite Feng Šui lekove kako biste privukli bogatstvo.


POTRAŽITE OTROVNE STRELE

Jedan od najčešćih načina gubitka novca je zanemarivanje prisustva otrovnih strela. O čemu se radi? Kada se ulazna vrata vašeg doma poravnavaju sa zadnjim vratima ili prozorom vašeg doma to se naziva otrovna strela. Ovakva scena dovodi po prebrzog trošenja novca. Blokiranjem pogleda na stražnja vrata ili prozor možete zaustaviti odliv novca. U tu svrhu možete iskoristiti biljke, panele, zavese i sl.


AKO VIDITE TOALET SA ULAZNIH VRATA

Ako su vrata toaleta prvo što ugledate kada uđete u svoj dom, znajte da se na tom mestu novac nikad neće dugo zadržavati. Potrebno je da pronađete način da blokirate pogled na vrata od toaleta, odnosno da ih učinite nevidljivim s ulaza.

 

NOVAC KOJI ODLAZI KROZ KAMIN

U prenesenom značenju naravno, kamin spaljuje vaš novac, ako je postavljen naspram vaših ulaznih vrata. I u ovakvom slučaju potrebno je naći neku vrstu blokade između kamina i ulaznih vrata. Zavese, paneli i velike zelene biljke su dobro rešenje.

 

ODRAZ ULAZNIH VRATA U OGLEDALU

Pobrinite se da ogledalo nikako ne bude postavljeno naspram vaših ulaznih vrata. Ovo ne samo da će potisnuti prihod, već će i umanjiti svaku šansu da se zadrži novac koji pristigne. Škakljivo je bilo kakvo postavljanje ogledala u ulaznom prostoru. Potrebno je proveriti da se ulazna vrata ni iz kog ugla ne odražavaju u njima, inače se novac neće u takvoj kući dugo zadržati.

 

AKO NE POSTOJI STAZA DO ULAZNIH VRATA

Chi je energija kojoj je potreban put koji će slediti. Kao što asfaltirane ulice lako vode tok velike količine vode u toku pljuska, tako je i energiji koja ulazi u vaš dom potreban popločan put. Iako travnjak izgleda lepo, bez staze koja ga deli po sredini, nema sigurnog ulaza za novac u vaš dom.
stil.kurir.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...