Ovi filmovi idealni su za jesen i ušuškavanje pod dekicom

 

film-jesen-vikend
Uronili smo u prvi jesenski vikend i već se polako navikavamo na omiljenu jesensku aktivnost filmove pod dekicom. Loše vrijeme nužno ne mora biti loše ako ga provedemo u opuštanju. Ovi su filmovi idealni za jesen i ušuškavanje pod dekicom.


DEAD POETS SOCIETY

Ima li bolje asocijacije za jesen od odlaska u školu? Američka drama u kojoj profesor engleskog Robin Williams, svojim nekonvencionalnim pristupom pokušava zainteresirati učenike konzervativne i aristokratske akademije za poeziju.


WHEN HARRY MET SALLY

Romantična komedija u kojoj dvoje starih prijatelja otkrivaju mogu li muškarac i žena biti samo prijatelji. Plus je i što su jesenske kombinacije Meg Ryan u ovom filmu neodoljive.


FANTASTIC MR. FOX

Jedan od omiljenih filmova genijalnog Wes Andersona. Ovaj stop motion animirani film odmah će vas ugrijati i podsjetiti zašto volite jesen i jesenske pejzaže.


GOOD WILL HUNTING

Definitivno feel good film idealan za vikend pod dekicom. Matt Damon, Robin Williams, Ben Affleck, Minnie Driver i Stellan Skarsgård u glavnim su ulogama. Radnja prati 20-godišnjeg radnika iz južnog Bostona Willa Huntinga, genijalca koji je prisiljen viđati se s terapeutom (Williams) i učiti naprednu matematiku s nagrađivanom profesorom (Skarsgård) kako bi izbjegao zatvorsku kaznu.


AUTUMN IN NEW YORK

Bez ovog filma ne možemo zamisliti kišne dane koje su pred nama. Ugledni restaurator i ženskar (Richard Gere) zaljubi se u 22-godišnju djevojku (Winnona Ryder) s kojom se poželi skrasiti. Fotografija u ovom filmu ostavlja bez daha, a prikazuje New York u nekom drugačijem romantičnijem izdanju u kojeg se uvijek iznova zaljubimo.
journal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...