Jennifer Lopez u tenisicama koje nemaju konkurenciju

 


Par je trenutačno u procesu selidbe iz stare u novu kuću, ali bez obzira na život u Floridi, Jennifer se i dalje redovito vraća u svoj rodni New York.

Tamo živi i njezina sestra Lynda Lopez, s kojom se uputila na ručak u kultni restoran Cipriani, a zatim i u šoping.

 


Za opušteno popodne u sestrinu društvu Jennifer je odabrala jednostavnu i udobnu odjevnu kombinaciju kao stvorenu za dugotrajnu šetnju po trgovinama. S kariranim hlačama šireg kroja brenda Brunello Cucinelli spojila je obični bijeli uski top i tenisice.

 

Odabrala je model modne kuće Alexander McQueen u bijeloj boji s potplatom u koji je ugrađena unutarnja platforma za dodatnu udobnost i visinu.

 

Nije tajna da su bijele tenisice već godinama jedan od najpopularnijih modela, a koliko su popularne u Hrvatskoj, svakodnevno dokazuju i street style kombinacije domaćih ljubiteljica mode.

 

Zašto su upravo bijele tenisice toliko tražene? U moru raznobojnih modela u vrlo efektnim nijansama, one se nameću kao najbolji i najsigurniji odabir za sve one koji ne žele upadljive tenisice. Umjesto modela koji se ističe oni će odabrati neutralne tenisice koje će se prilagoditi svakoj kombinaciji.


zadovoljna.dnevnik.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!